Kranen

Kraan kopen? Maak kennis met ons assortiment kranen!

Op zoek naar een nieuwe kraan? Dan moet je natuurlijk wel weten wat voor kraan je nodig hebt. Kranen vind je namelijk overal in je héle huis terug! Koop je een badkamerkraan, een kraan voor in je toilet of ben je op zoek naar een nieuwe keukenkraan? We vertellen je álles over alle type kranen!

Ons assortiment kranen

Dankzij ons brede assortiment kranen koop je bij ons de beste kranen voor je hele huis! Zo hebben we:

en dat alles natuurlijk volgens de laatste trends en voor een mooie prijs!

Inbouwkraan of opbouwkraan, hoge of lage kraan of een waterbesparende kraan?

Wat een keuzes hè. Weet je eindelijk welk type kraan je nodig hebt, loop je tegen nóg meer keuzes aan. De kleur van de kraan, thermostaatkraan of mengkraan, een opbouw- of inbouwkraan, een waskom kraan of denk je alvast wat verder vooruit en ga je voor een waterbesparende kraan? Voor de beste kraan bepaal je wat jij belangrijk vindt aan een kraan. Bekijk ons assortiment of schakel vooral onze hulp in als ons aanbod je even te veel wordt. Trend tip: ga je verbouwen en ben je fan van een strakke & moderne look? Dan is een wandkraan een prachtige optie.

Trends op het gebied van kranen

De badkamer is de laatste jaren steeds meer een plek van ontspanning geworden. Met een watervalkraan maak je jouw badkamer tot een heuse spa! Wat denk je dat de grootste trend op het gebied van kranen is? We moeten zeggen dat dit toch wel zwarte kranen zijn! Maar na zwarte kranen timmeren gouden kranen en koperen kranen ook hard aan de weg. En we hebben zelfs gehoord dat witte kranen de komende jaren hun opkomst gaan maken… Welke kleur kraan is jouw favoriet?


Veelgestelde vragen over kranen

Waar moet ik op letten bij het kopen van kranen?

Kranen zijn er in verschillende uitvoeringen, soorten, maten en kleuren. Met kranen kun je jouw badkamerstijl helemaal afmaken, maar ze moeten natuurlijk ook praktisch zijn. Bekijk het aanbod, check en test ze nog even in de showroom en kies jouw favoriet. Ga je voor een inbouwkraan, opbouwkraan of een kraan met een leuk kleurtje?

 

Welke kranen verkopen jullie?

Ons assortiment kranen bestaat uit kranen voor elke ruimte in huis. Zo verkopen we wastafelkranen, douchekranen, badkranen, keukenkranen, toiletkranen maar ook buiten- en tuinkranen en wasmachinekranen, hoekstopkranen, kogelkranen en tapkranen. Een breed assortiment, zodat jij niet van winkel naar winkel hoeft!

Ik wil een inbouwkraan, en nu?

Inbouwkranen zijn echt de kers op jouw nieuwe badkamer, maar vergen wel wat voorbereidingswerk. Een inbouwkraan bestaat vaak uit een inbouw- en afbouwdeel waarbij het inbouwdeel in de muur gemonteerd moet worden en het afbouwdeel komt daar als frontje bovenop. Vergt meer werk dan een opbouwkraan, maar geeft wel een ultramoderne uitstraling aan je badkamer!

 

Wat zijn de trends onder kranen?

Met stip op 1: gekleurde kranen. Zwarte kranen, gouden kranen, koperen kranen of witte kranen passen perfect in de moderne en trendy badkamers van nu en maken je badkamerstijl helemaal af. Zo maken zwarte kranen je stoere industriële of betonlook badkamer helemaal af en brengen koperen en gouden kranen meer warmte aan je badkamer. Welke is jouw favoriet?