• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Badpaneel

Badpaneel voor je bad nodig? Dankzij het badpaneel is je bad helemaal netjes afgewerkt zonder inbouw- en tegelwerk. Dat scheelt tijd! Bekijk ons assortiment badpanelen hieronder.

Lees meer
Aflopend sorteren
€ 228,70
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
€ 256,80
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 256,80
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 526,40
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
Aflopend sorteren

Werk jouw ligbad af met een badpaneel

Met een badpaneel werk je jouw ligbad netjes af en hoef je jouw bad niet af te werken met tegels. Dat scheelt tijd én geld, je hoeft namelijk geen tegels uit te zoeken, te kopen en ook zeker geen tegelzetter te betalen. Onze badpanelen kun je dus zien als een maatwerk afwerking voor onze populairste ligbaden en hoekbaden en kun je los kopen of al bij je bad in als een kant-en-klaar bad.

De voordelen van een badpaneel

Naast dat je met het plaatsen van een badpaneel snel klaar bent met het afwerken van je bad en je lig- of hoekbad dus niet hoeft te betegelen, is deze ook snel & gemakkelijk schoon te maken. Met een badpaneel heb je geen last van voegen die zich kunnen vullen met vuil en uiteindelijk verkleuren. Je haalt zo een doekje over het badpaneel en je bent klaar!

Tip: Ga je tegelen? Vergeet het tegelluik niet!

Naast badpanelen kun je bij ons ook terecht voor tegelluiken, ook wel serviceluiken genoemd. Werk je jouw inbouwbad toch liever af met tegels in plaats van een badpaneel? Zorg er dan wel voor dat je een serviceluik verwerkt in je badombouw zodat de loodgieter goed bij de leidingen kan, mocht dit nodig zijn natuurlijk. Onze tegelluiken kun je betegelen en gaan open via een kliksysteem.

Badpaneel vs. tegelen, wat heeft jouw voorkeur?

Nu we je alle opties hebben laten zien voor het afwerken van jouw bad zijn we benieuwd hoe je jouw bad liever afwerkt. Gaat je voorkeur uit naar tegels of afwerking met een badpaneel?