Bubbelbad

Verkoper spreken
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kom tot rust in een heerlijk ontspannen bubbelbad

Een bubbelbad of whirlpool kopen, doe je voor optimale ontspanning. Met een bubbelbad kun je je heerlijk even terugtrekken in de badkamer en tot rust komen. Het enige wat je dan nog zelf moet toevoegen is een lekker muziekje. Sanitairkamer.nl heeft een groot assortiment met verschillende soorten en modellen bubbelbaden. De standaard types die wij aanbieden hebben allemaal uitgebreide specificaties, zodat je goed kunt zien wat de toebehoren zijn en welke extra’s je kunt toevoegen. Met ons brede assortiment zorgen wij ervoor dat je online een keuze kunt maken. Wat voor bubbelbad kies jij? Ga je voor een spa of een hydro bubbelbad?

Spa: bubbelbaden met luchtjets

Zoals eerder beschreven, zijn er verschillende soorten whirlpool baden. Bij een bubbelbad kopen komen dus een aantal keuzes kijken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bubbelbad met luchtjets, deze wordt een ‘spa’ genoemd. Deze luchtjets zitten eigenlijk altijd in de bodem van het bad. De bubbels werken zich een weg naar boven langs je lichaam. Dit effect stimuleert de bloedsomloop en zorgt dat je spieren ontspannen. Er zijn verschillende spa modellen, maar een mooi voorbeeld is een spa bubbelbad van Riho.

Hydro: bubbelbaden met waterjets

Een tweede optie die je kunt kiezen is een bubbelbad met waterjets. Dit bubbelbad wordt een hydro genoemd. De jets zitten in de zijkanten van het ligbad. Deze waterjets spuiten water vanuit verschillende posities tegen het lichaam wat zorgt voor een massage effect. Het is bij het kopen van een hydro bubbelbad mogelijk om extra jets te plaatsen. Als je op zoek bent naar een hydro bubbelbad is het bubbelbad van Villeroy & Boch een absolute topper. Met waterjets aan de zijkanten zorgt voor heerlijk comfort tijdens dit ontspannen moment.

Spa en Hydro gecombineerd in je bubbelbad

De derde optie voor een bubbelbad is de combinatie van een spa én hydro. Hiermee ervaar je het meest ultieme relax gevoel dat een whirlpool kan bieden. Om het oog ook wat te bieden is het mogelijk verlichting te plaatsen in het bubbelbad. Dit straalt luxe en genot uit. Dan ben je zeker van een ontspannen gevoel als je uit bad komt. Whirlpools zijn er in verschillende maten, zoals een 1-persoons whirlpool, maar ook 2-persoons whirlpools.

Bad ombouwen tot bubbelbad

Voor het design geldt hetzelfde als een normaal ligbad. Vrijwel elk bad is namelijk om te bouwen tot whirlpool bad. Heb je een hoekbad, zitbad, vrijstaand bad of instapbad? In elk bad zijn gaten te boren en jets te plaatsen. Kijk in eerste instantie naar het model bad dat je bevalt. Als je een whirlpool hebt gevonden dat voldoet aan je wensen, kunnen wij een prijsopgave van het ombouwen maken. Sanitairkamer.nl is namelijk een samenwerking aangegaan met een gerenommeerd bedrijf die baden ombouwt tot unieke bubbelbaden. Dit bedrijf test het bad voordat het de deur uitgaat en verleent 2 jaar garantie op lekkage. Deze samenwerking is gebaseerd op positieve ervaringen en scherpe tarieven. Door het werk te laten uitvoeren zodra de bestelling geplaatst is, heb je altijd te maken met een nieuw en getest model. Je whirlpool wordt geleverd zonder accessoires, maar je bad maak je compleet met bijvoorbeeld badkussens en badgrepen.

Prijsklasse

Met een bubbelbad in je badkamer kun je genieten van optimale ontspanning. Een bubbelbad is het ultieme gevoel van wellness. Dit hoeft niet eens veel geld te kosten. Bij Sanitairkamer.nl houden wij rekening met het feit dat een badkamer al duur genoeg is. Wij garanderen daarom altijd de laagste prijs. Dit komt doordat wij de producten in grote getale inkopen bij de leverancier. Hierdoor maken we geen kosten doordat we niet te maken hebben met tussenhandel. Daarnaast vind je bij ons op de website regelmatig aanbiedingen. Ondanks deze lage prijs, garanderen wij altijd de beste kwaliteit. Profiteer van deze tarieven en bestel je nieuwe bubbelbad bij Sanitairkamer.nl.

Merken

Bij Sanitairkamer.nl bieden we een ruim assortiment van bekende sanitairmerken aan, maar ook van ons minder bekende huismerk Lambini Design. Hierdoor bieden we bubbelbaden aan voor ieder budget. We verkopen onder andere bubbelbaden van Badstuber, Kerra, Lambini Design, Riho, SaniGoods en Villeroy & Boch.

Klantenservice

Bij Sanitairkamer.nl kun je bubbelbaden kopen voor elk budget en met verschillende opties. Onze producten zijn direct leverbaar door onze grote voorraad. Ondanks onze laagste prijsgarantie, profiteer je bij ons altijd van de beste kwaliteit. Alle producten die we inkopen, worden door ons getest, zodat we weten wat we in huis halen. Pas als alles aan de eisen voldoet, nemen we het op in ons assortiment.

Mocht je online niet kunnen vinden wat je zoekt voor de badkamer, neem dan contact met ons op! Naast bubbelbaden kun je bij ons ook slagen voor wastafels, radiatoren, dubbele wastafels en douche accessoires en toilet accessoires, zoals een wc borstel. Wil je de bubbelbaden liever even bekijken voordat je ze online besteld? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze badkamershowrooms. Onze sanitairspecialisten staan klaar om je te helpen.

-------------------------------

Veelgestelde vragen bubbelbaden

Wat is het verschil tussen een whirlpool, jacuzzi & bubbelbad?

Een whirpool is een andere benaming van bubbelbad en kun je als hetzelfde zien. Koop je een jacuzzi? Dan wordt deze vaak buiten als outdoor bubbelbad geplaatst. Met alle drie de bubbelbaden kun je na een drukke dag in ieder geval heerlijk ontspannen!

Wat is het voordeel van een bubbelbad t.o.v. een normaal bad?

Een bubbelbad zegt het natuurlijk al. In een bubbelbad heb je te maken met lucht- en/of waterjets die heerlijke bubbels creëren in je bad en een normaal bad heeft dit niet. De bubbels zorgen voor massage van de spieren en de huid, stimulatie van de bloedsomloop en zorgt dat je heerlijk ontspant. Een echt wellnessgevoel dus!

Wat is het verschil tussen lucht- en waterjets in een bubbelbad?

Luchtjets zijn vaak in de bodem van het bad verwerkt waar waterjets vaak uit de zijkant komen. De luxere bubbelbaden hebben vaak een combinatie van deze twee. Beide jets zorgen voor extra ontspanning, het stimuleren van de bloedsomloop en voor een massage van de huid & de spieren.

Blijft het water warm in een bubbelbad?

De luxere bubbelbaden zijn in de meeste gevallen voorzien van een heater waardoor je water en de bubbels heerlijk warm zijn (én blijven!). Heb je een bubbelbad gekocht of op het oog zonder heater? Dan kun je deze er vaak ook in laten bouwen (verschilt per model), neem hiervoor zeker even contact op met onze klantenservice.