Nieuwe badkamer nodig? Wij helpen bij het inrichten van jouw badkamer!

 

Heb je een nieuwe badkamer nodig, maar nog weinig inspiratie? Wij helpen jou met het vinden van jouw droombadkamer. Aan de hand van verschillende stijlen ontdek jij welke badkamer jou het beste past. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

 
Jouw nieuwe badkamer - Welke stijlen zijn er?
Er zijn 5 populaire soorten badkamerstijlen. Dit zijn namelijk landelijk, industrieel, klassiek, modern en luxe. Als je een nieuwe badkamer wilt, spreekt een van deze stijlen jou vast aan. De functies blijven bij een nieuwe badkamer hetzelfde: jezelf reinigen, een momentje voor jezelf en ontspanning. Dit zie je in elke badkamer terug, of het nu een landelijke badkamer is, of een industriële. Nog geen duidelijk beeld bij de verschillende stijlen? Dat maakt niet uit, wij helpen jou een handje.

IN JE NIEUWE BADKAMER PAST PERFECT...

 
 
 

NIEUWE BADKAMER INSPIRATIE | LANDELIJK

Is jouw nieuwe badkamer straks in een landelijke stijl? Wie weet! In een landelijke badkamer staan warme en natuurlijke materialen centraal. Het hoeft ook allemaal niet zo strak. De uitstraling die een landelijke badkamer creëert is warm en sfeervol. De basis van een landelijke badkamer zijn warme kleuren of gebroken wit. De badkamermeubels die in een landelijke badkamer thuishoren, zijn natuurlijke sfeervolle meubels. Om de badkamer in te richten, worden natuurlijke materialen gebruikt zoals hout, riet en steen. Denk hierbij aan rieten mandjes, houten spiegels en waskommen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gerust verder want misschien is dit wel jouw nieuwe badkamerstijl.
 

|   |   |

 
 

NIEUWE BADKAMER INSPIRATIE | INDUSTRIEEL

Waar andere stijlen al jaren meegaan, is deze stijl echt van de laatste jaren. Om een nieuwe badkamer in te richten tot een industrieel plaatje, staat het woord 'stoer' centraal. De badkamer in industriële stijl vraagt om hout, beton en metaal. Denk aan een houten badkamermeubel, stoere betonlook tegels en metalen zwarte kranen en badkameraccessoires. Het mag allemaal stoer en robuust, maar balans is de kracht. Is een industriële badkamer de stijl van jouw nieuwe badkamer?
 

Industriële badkamerIndustriële badkamer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NIEUWE BADKAMER INSPIRATIE | KLASSIEK

De klassieke badkamer heeft veel weg van de landelijke badkamer. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, maar dan in speelse vormen. Denk daarbij aan een bad op pootjes of gouden greepjes op het badkamermeubel. De klassieke vormen geven jouw badkamer een authentieke uitstraling. Een zwart met wit geblokte of granieten tegelvloer zou hier perfect bijpassen. Klinkt jou dit goed in de oren? Bekijk dan de inspiratiefoto's.
 

|    Klassieke badkamer

 

 

NIEUWE BADKAMER INSPIRATIE | MODERN

Zie jij een strakke en minimalistische badkamer voor je? Dan zal jouw nieuwe badkamer waarschijnlijk in de moderne stijl zijn. Alle accessoires mogen de deur uit en alleen een paar nuttige items mogen blijven. De badkamer straalt vooral rust uit en is helemaal up-to-date met de interieurtrends. Een moderne stijl creëer je door gebruik te maken van grote tegels, visgraattegels of hexagontegels. Qua meubels zijn greeploze badkamermeubels en waskommen populair. Wil je een kijkje nemen in de moderne badkamer? Wij hebben inspiratie voor jou verzameld.
 

ModernModern

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

INSPIRATIE! | DE LUXE BADKAMER

Wil je graag genieten van luxe in jouw nieuwe badkamer? Dan zal de luxe stijl wel eens jouw ding kunnen zijn. De badkamer staat vol met luxe snufjes zoals een regendouche met massagefunctie of een douche met touchscreen. Niet alleen de luxe snufjes maken de badkamer geweldig, ook het interieur is om u tegen te zeggen. Marmeren tegels en gouden kranen zijn hartstikke geschikt voor de luxe badkamer. Is jouw nieuwe badkamer ook helemaal klaar voor de luxe stijl?
 

Luxe badkamer

 
 

Weet jij ondertussen hoe jij jouw nieuwe badkamer wilt inrichten? Neem een kijkje in onze webshop. Wij hebben voor elke stijl en elke badkamer de perfecte producten. Ook kun je virtueel jouw badkamer ontwerpen . Op zoek naar meer inspiratie? Neem een kijkje op onze Pinterest! Twijfel je nog een beetje welke stijl bij jou past? Dan ben je van harte welkom in onze badkamer showrooms om het met eigen ogen te zien.

 

POPULAIRE PRODUCTEN