Speluitleg Oktober Woonmaand

Yes, het is Oktober Woonmaand en dat betekent natuurlijk nog meer leuke aanbiedingen, de nieuwste inspiratie en de handigste tips. Tijdens Oktober Woonmaand blikken we vooruit op de badkamertrends 2022, kun je de hele maand jouw badkamer pinnen op Pinterest en komen de mooiste badkamerstijlen voorbij op social en in de nieuwsbrief. Laat de inspiratie maar komen!

Oktober Woonmaand

Pin jouw droombadkamer en win een tablet

De hele maand Oktober willen wij nog meer dan ooit weten hoe jouw droombadkamer eruitziet! Pin jouw droombadkamer met de producten van onze Pinterest-pagina, deel de link van jouw bord in een reactie op:

Gedeeld? Onder alle inzendingen verloten we een gloednieuwe Galaxy Tab A7! Perfect voor het shoppen van je nieuwe badkamer, het maken van een moodboard óf gewoon om een leuke serie op te kijken. Lees meer over de actievoorwaarden.

Hoe werkt de actie?

Benieuwd hoe de actie precies in elkaar zit? We leggen de actie nog even voor je uit in een paar handige stappen:

  1. Ga naar Pinterest, log in en maak een bord aan op jouw kanaal met de titel ‘DROOMBADKAMER SANITAIRKAMER’.
  2. Ga naar ons Pinterest-kanaal, bekijk onze borden en pin jouw favoriete items op jouw nieuwe bord.
  3. Heb je jouw droombadkamer bij elkaar gepind? Wij zijn benieuwd! Ga naar je bord, klik op de drie puntjes naast de titel van het bord, klik op ‘delen’ en daarna op ‘link kopiëren’.
  4. Deel de link via deze post op Instagram en/of deze post op Facebook om kans te maken op de Galaxy Tab A7.
 

Benieuwd naar de badkamertrends van 2022 of meer badkamerinspiratie nodig?

De Oktober Woonmaand staat natuurlijk ook helemaal in het teken van inspiratie. Bekijk en lees dé badkamertrends van 2022, bekijk onze blog vol badkamerinspiratie óf meld je aan voor de nieuwsbrief om op te hoogte te zijn van de nieuwste artikelen en de leukste acties.