• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Vloerverwarming

Ga je liever voor elektrische vloerverwarming dan voor een radiator? Vloerverwarming in je huis en badkamer zorgt voor een constante warmte en tegelijkertijd voor heerlijk warme voeten. Bekijk ons assortiment elektrische vloerverwarming hier.

Lees meer
Aflopend sorteren
WiFi thermostaat
€ 294,01
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
WiFi thermostaat
€ 404,70
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
WiFi thermostaat
€ 180,60
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
WiFi thermostaat
€ 478,30
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag in huis
Aflopend sorteren

Koop je vloerverwarming bij Sanitairkamer.nl

Meer geïnteresseerd in vloerverwarming dan in een radiator? Zeker in de winter is het geen pretje om met je al koude voeten op de koude tegels de badkamer door te moeten. Vloerverwarming plaats je onder je tegels en verwarmt de plavuizen in de badkamer of het toilet. Het zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de ruimte en lagere energiekosten. Benieuwd naar de beste vloerverwarming? Deze shop je hier!

Elektrische vloerverwarming, welke opties zijn er?

In ons assortiment hebben we twee type elektrische vloerverwarming opgenomen: vloerverwarming via een mat of elektrische kabels. Kies je voor een vloerverwarmingsmat dan is de vloerverwarming al in banen op de mat vastgemaakt. Je plaatst de matten naast elkaar, verbindt ze en hebt een perfect patroon voor een gelijkmatige verwarming van de tegels. Kies je voor elektrische kabels, dan heb je iets meer vrijheid en kun je het verwarmingspatroon zelf bepalen. Een andere optie is het plaatsen van infraroodverwarming. Dit type verwarming koop je in panelen voor je wand of plafond en verwarmt je badkamer alsof de zon heerlijk naar binnen schijnt!

Een kleine badkamer? Ga voor elektrische vloerverwarming!

Door het plaatsen van vloerverwarming is een radiator niet meer nodig. Ideaal in een kleine badkamer want die ruimte kun je weer gebruiken voor een extra badkamerkast of bijvoorbeeld een grotere inloopdouche. Vervelend ;-). Daarnaast zorgt vloerverwarming ervoor dat je woning meer waard wordt. Dat maakt vloerverwarming nog interessanter wanneer je verwacht je woning binnen een aantal jaren te verkopen.

Welke tegels zijn geschikt voor vloerverwarming?

Wist je dat keramische tegels een perfecte match zijn voor elektrische vloerverwarming? Heb je andere mooie badkamertegels gezien en twijfel je of deze geschikt zijn voor vloerverwarming? Neem contact met ons op via 0341-410156 of kom langs in een van onze badkamershowrooms. We helpen je graag!