Spelregels showroom modellen

Leveranciers blijven inspelen op de behoeften van de eindconsument. Deze behoeften veranderen door de jaren heen. Hierdoor wisselt het assortiment regelmatig. Zo kan het zijn dat producten aangepast worden of zelfs helemaal uit het assortiment gaan. Ook kan het zo zijn dat het product de verwachte verkoop niet waar maakt, waardoor het plaats moet maken voor een nieuw product. In beide gevallen worden de producten spotgoedkoop aangeboden, want wij willen er graag van af! Er zijn echter wel een aantal spelregels aan verbonden:

 • Geen garantie
  Aangezien het product al enige tijd in onze showroom heeft gestaan / gehangen, is de garantietermijn verstreken.
 • Enkel voor afhalen
  Het product is tentoon gesteld voor klanten. Die zitten graag aan de producten zodat ze voelen wat voor kwaliteit het is. Hierdoor kan het zo zijn dat er een krasje / beschadiging opzit. Wij willen achteraf discussies vermijden en bieden het product enkel aan voor afhalen. Zodoende weet je van te voren wat er gekocht wordt. Informeer of het in Harderwijk of Nieuwegein staat.
 • Geen verpakkingsmateriaal
  De producten zijn niet voorzien van verpakkingsmateriaal. Het is verstandig om dit zelf mee te nemen zodat beschadigingen uitgesloten kunnen worden.
 • Geen retourrecht
  Denk goed na over de aankoop, want op showroommodellen zit geen retourrecht.
 • Controleer op volledigheid
  Sommige showmodellen zijn helaas niet meer voorzien van de bijbehorende schroefjes, rubbers, ect. Het kan dus zo zijn dat deze door jezelf aangeschaft moeten worden. Uiteraard zijn de producten nog wel te gebruiken, anders zouden wij het niet verkopen.
 • Achteraf betalen niet mogelijk
  Wij bieden betaling achteraf aan met Klarna. Helaas geldt deze mogelijkheid niet voor showmodellen.