Solid surface

Misschien heb je wel eens gehoord van Solid surface, en misschien ook niet. Dat maakt niet uit want wij gaan Solid surface tot in de puntjes voor jou uitleggen. Solid surface is een materiaal dat nog niet heel bekend is, maar wel gigantisch veel voordelen heeft in een badkamer. Benieuwd welke voordelen Solid surface allemaal heeft? Lees dan gauw verder.
 
Wat is Solid Surface precies?
Solid surface is een materiaal met vele voordelen. Het is gemaakt uit een mix van acryl, polyester en diverse harsen. Om kleur te geven aan het materiaal, worden pigmenten gebruikt. Solid surface wordt veelal gebruikt in de badkamer en toilet omdat het door de minimale tot geen poriën en naden erg hygiënisch is. Ben jij een voorstander van duurzaamheid? Solid surface gaat lang mee!
 

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ASSORTIMENT SOLID SURFACE

 
 

VOORDELEN SOLID SURFACE

Zoals wij al zeiden, heeft Solid surface vele voordelen. Het is een heel fijn kwalitatief materiaal, waardoor het uitstekend is voor in de badkamer of het toilet. Meer voordelen zijn:
 
  • Het is vochtbestendig
  • Schoonmaken is nauwelijks nodig
  • Het is heel hygiënisch omdat het geen tot weinig naden of poriën heeft
  • Als er een krasje op komt, is dit zo weer verdwenen
  • Het materiaal is duurzaam en blijft dus mooi
  • Chemische stoffen krijgen geen kans, het tast het materiaal niet aan
 
Solid surface bad
 

WELKE ARTIKELEN HEB JE IN SOLID SURFACE?

Wij snappen dat je enthousiast bent geworden, na deze enorme lijst met voordelen. Maar wat voor Solid surface producten bestaan er eigenlijk? Je hebt solid surface waskommen, solid surface fonteinen, solid surface baden, solid surface badkamermeubels, solid surface douchebakken en solid surface wastafels. Alles heeft te maken met water, weet je waarom? Dit materiaal is vochtbestendig. Schimmels en bacteriën krijgen geen enkele kans. Ideaal dus voor badkameritems! Benieuwd hoe Solid surface producten in badkamers of toiletten staan? Kijk dan snel naar de inspiratiefoto's!
 
Solid surface
 
Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje op onze Pinterest. Wil je de producten graag zelf zien en voelen? Dan nodigen wij je uit om een kijkje te nemen in een van onze badkamer showrooms. Hier staan onze collega's klaar om jou te helpen en adviseren.
 

POPULAIRE SOLID SURFACE PRODUCTEN