Vintage spiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vintage spiegel

Een vintage spiegel in huis geeft karakter

Houd jij van de charme die een vintage spiegel met zich meebrengt? Met z’n klassieke en unieke uitstraling staat een vintage spiegel perfect in een klassieke of retro badkamer en geeft ‘ie de ruimte écht een uniek karakter.

Hoe herken je een vintage spiegel?

Wanneer een modern interieur voor jou veel te strak is, zal een retro spiegel je ongetwijfeld meer aanspreken. Een vintage of retro spiegel herken je aan z’n ronde of ovale vorm maar ook een asymmetrische spiegel past perfect in een moderne of retro badkamer. Met een retro spiegel hoeft het allemaal niet zo strak en minimalistisch. Als de spiegel maar karakter heeft!

Verschillende type retro spiegels

In het assortiment vintage spiegels vind je de stijlvolle ovale spiegel, speelse asymmetrische spiegel, warme houten spiegel, een superhandige spiegelkast en voor een meer klassiek tintje: de barok spiegel. En ga je jouw ouderwetse spiegel in de badkamer plaatsen dan zijn sommige spiegels zelfs voorzien met spiegelverwarming en -verlichting. Welke van deze vintage spiegels past het best binnen jouw interieur?