Spiegelverwarming

Filteren
Filteren

De voordelen van spiegelverwarming in je badkamer

Sanitairkamer.nl kan het zich voorstellen dat het uitermate irritant is als elke keer weer de spiegel beslaat. U komt net onder de douche vandaan, heeft haast, wil snel uw haren doen en dan is de spiegel weer beslagen. Door hem snel schoon te maken met een handdoek laat u allerlei strepen achter, wat ook geen porum is. Al deze irritaties zijn makkelijk te voorkomen met spiegelverwarming. De verwarming sluit u aan op het lichtnet. Zodra de lamp aan gaat, springt de verwarming ook aan. De spiegel wordt ongeveer 30 graden Celsius, wat voldoende is om condens te voorkomen.

Hoe werkt het?

Spiegelverwarming is een dunne folie die zelfklevend is. Het element wordt op de achterkant van de spiegel geplakt. Het wordt voornamelijk in de badkamer gebruikt, maar in andere condens gevoelige ruimtes is het ook toe te passen. Door het vermogen is een snelle opwarmtijd van 3 tot 5 minuten te halen. In die korte tijd is een temperatuur van ongeveer 30 graden gehaald. Met deze temperatuur is het niet mogelijk dat de spiegel gaat condenseren. De spiegeltemperatuur is overigens begrensd en kan niet warmer worden dan 40 graden. Het product is veilig en kan geen kwaad bij aanraking.

SanitairKamer.nl heeft van het huismerk Lambini designs goede kwaliteit spiegelverwarming. Tevens zijn deze producten goed betaalbaar. De folie is in verschillende afmetingen verkrijgbaar zodat het op elke spiegel kan worden toegepast. Informeer naar de mogelijkheden of vraag om advies als iets niet duidelijk is. Spiegelverwarming koopt u bij SanitairKamer.nl!