Mozaïeken

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mozaïektegels 

Mozaïektegels geven een ruimte een unieke uitstraling. Mozaïeken zijn kleine steentjes die vaak op een tegelmat geplaatst zijn voor extra plaatsingsgemak. Vaak worden mozaïektegels geplaatst als accentmuur. Betegel bijvoorbeeld de muur achter het toilet, douche of in de keuken boven het aanrechtblad met mozaïeken om deze er meer uit te laten springen.

Verschillende soorten mozaïektegels

Mozaïektegels bestel je in verschillende soorten, maten & kleuren. Zo kies je uit de volgende mozaïeken:

Mozaïektegels voor de badkamer

Mozaïektegels worden gemaakt van keramiek, steen of glas. Materialen die perfect zijn in de badkamer en het toilet! Gemakkelijk te onderhouden, schoon te maken én te houden. Vaak vind je deze tegels in huis terug als mozaïek wandtegels op een accentmuur in de badkamer of als toilettegels voor een natuurlijke en rustige uitstraling. Dit kan een hele muur zijn, maar ook de wand achter het toilet of de douche. 

Mozaïektegels voor de keuken

De show stelen in je keuken? Trek de aandacht met mozaïektegels! Dit type keukentegels wordt vaak geplaatst in de vorm van een spatwand. Zoek je nog een manier om meer kleur toe te voegen aan de keuken? Dan zijn kleurrijke mozaïeken perfect voor in jouw keuken!

Zó combineer je mozaïektegels

Mozaïektegels zijn door hun opvallende karakter misschien wat lastig te combineren. Combineer ze met lichte tegels zoals zelliges en grote witte tegels als je de rest van de badkamer rustig wilt houden. Of combineer je mozaiektegels met bijvoorbeeld vierkante tegels in een kleur die terugkomt in de mozaïek. Werk in de rest van de ruimte met grote tegels. Geeft ook een hele mooie sfeer!

Helemaal fan van mozaiektegels? 

Je nieuwe tegels kopen doe je online of in een van onze showrooms. Kun je nog wel wat hulp gebruiken bij je beslissing? Neem contact op met onze telefonische toppers of bezoek een van onze showrooms voor éxtra badkamer inspiratie!