Mozaïeken

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mozaïeken kopen bij Sanitairkamer

Mozaïeken in je badkamer geven je badkamer karakter én een persoonlijke uitstraling. Mozaïeken zijn kleine steentjes die vaak op een tegelmat geplaatst zijn voor extra plaatsingsgemak. Vaak worden mozaïektegels geplaatst als accentmuur. Betegel bijvoorbeeld de muur achter het toilet of douche met mozaïeken om deze er meer uit te laten springen.

Verschillende soorten mozaïeken

Mozaiektegels bestel je in verschillende soorten, maten & kleuren. Zo kies je uit de volgende mozaïeken:

Mozaïek combineren, hoe doe je dat?

Mozaiektegels zijn kleine tegels en kunnen, als ze op bijvoorbeeld een lange muur geplaatst zijn, de ruimte klein & onrustig maken. Wij adviseren bij plaatsing van mozaieken daarom om de rest van de ruimte rustig te houden door een eenheid in kleuren en de wand- en vloertegels zo groot mogelijk te bestellen. Bepaal welke muren wel wat meer aandacht mogen krijgen en ga voor mozaiek!

Uitgebreid assortiment mozaïeken in onze showrooms. Zien we je daar?

Weet je nog niet helemaal wat voor tegels je wilt of wil je ons aanbod mozaïeken (en alle kleuren) eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wandtegels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!