Tegelprofielen

Tegelprofielen badkamer

Gaat u binnenkort wandtegels plaatsen dan kan u niet zonder mooie tegelprofielen. Tegelprofielen creëren een mooi afsluitend stukje op uw muur. Niet alleen is het een mooie afwerking van uw betegelde stukje muur ook beschermt het uw tegels. Tegelprofielen worden aan de buitenkant geplaatst om tegels te beschermen tegen stoten. Hierdoor zal u minder brekende tegels of afbrekende hoekjes hebben. Tegelprofielen bevestigen betekent veel meer jaren plezier van uw mooie muur.

Bevestiging tegelprofielen

Het plaatsen van tegelprofielen is niet moeilijk. U knipt of zaagt ze op de juiste lengte, brengt tegellijm aan op de buitenhoek van het profiel. Plaats vervolgens het tegelprofiel met de vlakke zijde en bevestig de tegel van uw keuze hier tegenaan. Overtollige tegellijm moet u gelijk verwijderen zodat dit niet opdroogt.

Service

Wilt u meer weten over onze tegelprofielen of het bevestigen ervan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag met al uw vragen en/of problemen met betrekking tot de sanitaire wereld. Mist u iets op onze website, ook dan horen we graag van u!

Onze producten worden uitvoerig getest voordat we ze opnemen in ons assortiment. Heeft u toch een mankement geconstateerd, laat het ons weten en we gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Wilt u onze tegels en tegelprofielen in het echt bekijken. Dat kan, onze showroom in Harderwijk is de plek waar u bijna al onze producten kunt bewonderen. Na het maken van een afspraak zal een van onze specialisten u helpen bij al uw vragen. Ook kunt u hier een tekening laten maken van uw nieuwe badkamer of toiletruimte, waardoor u gelijk een beeld heeft van uw perfecte droombadkamer. Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen in Harderwijk!