Houtlook tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Een warme sfeer dankzij houtlook tegels

Houd je van de uitstraling van hout en wil je dit het liefst ook doortrekken in de badkamer? Hout & water zijn over het algemeen niet direct de beste maatjes. Maar, met onze houtlook tegels kun jij je badkamer gewoon voorzien van een prachtig keramisch parket. Hoe? Onze houtlook tegels zijn gemaakt van keramiek en keramische tegels hebben het kenmerk perfect te zijn voor in de badkamer!

Alle voordelen van houtlook tegels

Houten tegels voor je badkamer of toilet hebben veel voordelen. Onze houtlook tegels:

  • zijn onderhoudsvriendelijk, slijten nauwelijks & nemen geen vocht op;
  • zijn niet van echt te onderscheiden (test ‘t in onze showroom!);
  • geven je badkamer een warme & gezellige uitstraling;
  • bestel je in verschillende afmetingen (ook als lange planken);
  • zijn zeker ook geschikt voor vloerverwarming.

Kunnen houtlook tegels ook in andere ruimtes?

Natuurlijk! Waar je vaak een vloer van pvc, hout of laminaat terugziet hebben tegels in huis enorme voordelen. Houtlook tegels kunnen dus ook in de woonkamer, keuken of in de hal. Het grootste voordeel van een tegelvloer is het schoonmaakgemak. Vuil & vocht trekken niet in de vloer en onze houtlook tegels gaan perfect samen met vloerverwarming. Hallo, warme voetjes! Tip: interesse in tegels in de woonkamer? Trek ze door in de hal en als wc-tegels voor een rustig geheel.

Houten tegels in de badkamer en het toilet

Wil je jouw badkamer een landelijke uitstraling geven? Start met het kiezen van de juiste badkamertegels! Houten tegels passen perfect in een landelijke badkamer. Wist je dat vloertegels ook op de wand te plaatsen zijn? Trek de houten badkamervloer door op bijvoorbeeld de wand achter het toilet of de douche voor een mooie accentmuur! Maar ook in een moderne badkamer zijn houtlook tegels geschikt. Kies in de moderne badkamerstijl dan voor een koele grijs- of zwarttint als wandtegel of je meubels als mooie tegenhanger!

Hoe combineer je houten tegels?

Houten tegels heb je natuurlijk in verschillende tinten. Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een eikenlook die vervolgens als een visgraatvloer gelegd wordt (kan gewoon met onze houtlook tegels!). Of ga voor een unieke look met een Hongaarse punt vloer! Houten tegels hebben het voordeel met alles gecombineerd te kunnen worden. Grote witte tegels, donkere tegels, gekleurde zellige tegels, etc. Combineer je houten tegels met maximaal 2 andere type tegels voor een gebalanseerde look. Ook leuk: je houtlook tegels als de basis en dan een opvallende tegel zoals groene of gouden tegels op een accentmuur achter het toilet, de douche of je prachtige badmeubel!