Houtlook tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Houtlook tegels kopen bij Sanitairkamer

Houd je van de sfeer van hout en wil je dit doortrekken in de badkamer? Hout & water zijn over het algemeen niet direct de beste maatjes. Maar, met onze houtlook tegels kun jij je badkamer gewoon voorzien van een prachtige luxe houtlook. Waarom? Onze houtlook tegels vallen onder de verzamelnaam keramische tegels en daarom ideaal in de badkamer. Nog niet overtuigd? We hebben alle voordelen nog even onder elkaar gezet! 

Voordelen van houtlook tegels

Wij zijn fan van houten tegels in de badkamer. Onze houtlook tegels:

  • zijn onderhoudsvriendelijk, slijten nauwelijks & nemen geen vocht op
  • zijn niet van echt te onderscheiden (test ‘t in onze showroom!)
  • geven je badkamer een warme & gezellige uitstraling
  • bestel je in verschillende afmetingen (ook als lange planken)
  • zijn zeker ook geschikt voor vloerverwarming

Houtlook tegels in de badkamer

Wil je jouw badkamer een landelijke uitstraling geven? Houtlook tegels passen perfect in een landelijke badkamer. Maar ook in een moderne badkamer zijn houtlook tegels geschikt. Kies in jouw moderne badkamer dan voor een koele grijs- of zwarttint!

Uitgebreid assortiment tegels in onze showrooms. Zien we je daar?

Weet je nog niet helemaal wat voor badkamertegels je wilt of wil je ons aanbod vloertegels (en alle kleuren) eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment vloertegels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!