Vintage tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lekker veel karakter dankzij vintage tegels

Is een moderne interieurstijl niks voor jou? Dan zijn deze vintage tegels misschien wel per-fect voor je. Vintage tegels hebben een karakteristieke en antieke uitstraling en zijn de basis voor jouw landelijke of retro badkamer. Te herkennen aan de vaak wat vervaagde look waardoor de tegels een verweerde uitstraling krijgen of in een leuk patroon om wat meer de aandacht te trekken. En zoek je ouderwetse tegels voor op de wand? De welbekende zelliges zijn weer helemaal hip en staan prachtig in jouw keuken, badkamer of toilet!

Terug in de tijd met retro tegels

Met retro tegels ga je weer even terug in de tijd en voldoe je tegelijkertijd ook aan de nieuwste badkamertrends. De retro badkamer is namelijk helemaal hip en mag lekker kleurrijk zijn. Ga voor old school terrazzo tegels in combinatie met pastelkleurige tegels, een ovale spiegel en gouden kranen en je retro badkamer is helemaal af. Tip: trek de terrazzo tegels door achter je badmeubel of op je toiletombouw om ze nog meer te laten shinen! Onze vintage vloertegels kun je namelijk ook op de wand plaatsen. 

Vintage tegels, ook voor de badkamer en het toilet

Vintage tegels voor je hal of keuken? Dat klinkt goed, maar wist je dat vintage tegels ook perfect kunnen in een badkamer of toilet? Net voor welke look je wilt gaan! Met badkamertegels zet je de basis voor je badkamerstijl. Maak je vintage tegels compleet met een vintage badkamermeubel en een vintage spiegel en je landelijke of brocante badkamer is helemaal af!