• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Keramische wandtegels

De meest veelzijdige tegels zijn keramische wandtegels. Keramische wandtegels zijn gemakkelijk schoon te houden en in veel verschillende kleuren en vormen te vinden. Bekijk ons assortiment keramische wandtegels hieronder.

Lees meer
Aflopend sorteren
€ 16,95 /m²
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
€ 16,95 /m²
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
€ 16,95 /m²
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
€ 16,63 /m²
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
€ 16,63 /m²
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
Aflopend sorteren

Keramische wandtegels voor in huis

Keramische wandtegels in je nieuwe badkamer, een gouden match! Dit type wandtegel is gemaakt van keramiek en wordt in grote partijen geproduceerd waardoor elke wandtegel gelijk is. Perfect als je houdt van een strakke & onderhoudsvriendelijke tegels in huis!

De voordelen van keramische wandtegels

Een badkamer in combinatie met keramische wandtegels zijn een perfecte match! Keramische wandtegels worden dus in grote aantallen gemaakt en zijn door de gelijke vorm eenvoudig te plaatsen. Het is niet zo gek dat keramische wandtegels vaak in een badkamer te vinden zijn, ze zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken én beschermen je muren tegen vocht!

Ons assortiment keramische wandtegels

De meeste wandtegels worden gemaakt van keramiek en daardoor kunnen we je een breed assortiment keramische wandtegels aanbieden. Fijn! In ons assortiment keramische wandtegels vind je Portugese tegels in de leukste printjes, kleurrijke Marokkaanse tegels, speelse hexagon tegels, unieke zelliges én klassieke metrotegels. 

Afwerking keramische wandtegels

Een keramische wandtegel kan op verschillende manieren afgewerkt zijn. Met een glazuurlaagje, de zijkanten afgerond (niet gerectificeerd), ongeglazuurd of juist met strakke hoeken (gerectificeerd). Dit zijn de verschillen!

Geglazuurde tegels of ongeglazuurde tegels

Geglazuurde tegels krijgen een glanzende glazuurlaag die zorgt voor bescherming en extra schoonmaakgemak. Een nadeel is wel dat de tegel daardoor iets krasgevoeliger is dan een ongeglazuurde tegel. Een geglazuurde tegel wordt in combinatie met water spekglad en zijn daarom niet geschikt om te gebruiken als plavuizen. Ongeglazuurde tegels hebben de looks van natuurstenen tegels. Een ongeglazuurde tegel voelt ruw aan, heeft een natuurlijke uitstraling maar is (onbehandeld) iets gevoeliger voor vlekken. Welke stijl heeft jouw voorkeur?

Gerectificeerde tegels of niet-gerectificeerde tegels

Een gerectificeerde tegel is na het bakken nog gezaagd en heeft daardoor een strakke afwerking. Dit zorgt ervoor dat je de tegels dicht op elkaar kunt tegelen en dunne voegranden hebt. Een niet-gerectificeerde tegel (zoals zelliges en oud-Hollandse tegels) heeft rond afgewerkte hoeken en heeft een iets bredere voegrand nodig tussen de tegels. Echt een smaakkwestie dus! Wil je het verschil even zien? Kom naar een van onze showrooms waar we een uitgebreid assortiment badkamertegels uitgestald hebben!

Kunnen keramische wandtegels ook op de vloer?

Keramische wandtegels zijn megapopulair en niet weg te denken in ons assortiment tegels. Wist je dat je keramische vloertegels ook op de wand kunt plaatsen maar keramische wandtegels niet op de vloer? Vloertegels zijn namelijk dikker en daardoor sterker om op de wand te plaatsen, waar wandtegels dunner en vaak een stuk gladder zijn en niet geschikt zijn voor op de vloer. Vloertegels die je vaak terug ziet komen op de vloer én wand zijn bijvoorbeeld marmerlook tegels en betonlook tegels. Keramische wandtegels zijn dus alleen geschikt voor op de muur.