Portugese tegels / Spaanse tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Spaanse of Portugese tegels voor een vrolijk karakter in huis

Helemaal fan van Portugese tegels? Met de mooie prints, vrolijke kleurtjes en retro-uitstraling geef je jouw badkamer, toilet, keuken of een andere ruimte in huis een persoonlijk tintje. Portugese tegels zijn meestal gemaakt van keramiek en zijn daarom perfect als wandtegels in de badkamer. Mag jouw badkamer wel wat kleur en persoonlijkheid krijgen? Dan zijn Portugese tegels een mooie optie!

Maak je keuze: Portugese vloertegels of Portugese wandtegels?

Wist je dat je de meeste Portugese tegels als wand- en vloertegels kunt plaatsen? Portugese tegels op de vloer én wand is misschien iets teveel van het goede. Maak daarom een keuze of je de aandacht naar de vloer of wand wilt trekken en houd de rest van de ruimte rustig. Natuurlijk kun je ook werken met accentmuren zoals op de wand achter je toilet of douche of plaats de tegels in bijvoorbeeld een nis.

Een toilet make-over dankzij Spaanse tegels

Van plan om Spaanse tegels in je toilet te plaatsen? Met kleurrijke Spaanse tegels als toilettegels geef je jouw toilet direct een speelsere uitstraling. Spaanse tegels zijn verre van saai en trekken direct de aandacht als je het toilet in komt. Met Spaanse tegels maak je van jouw toilet een echte eyecatcher!

Portugese tegels in de keuken of hal 

Natuurlijk met ben je met Portugese tegels niet gebonden aan de badkamer of het toilet. Portugese tegels staan ook ontzettend leuk als keukentegels of bijvoorbeeld in de hal. Door het toevoegen van tegels in huis kun je een ruimte net even een andere look geven. Portugese tegels zijn natuurlijk een echte eyecatcher!

Zó combineer je Portugese tegels

Juist omdat een Portugese tegel vaak wat kleurrijker en drukker is, wil je voor de balans juist een tegenhanger plaatsen. Wil je de vrolijke uitstraling doortrekken? Kies dan voor wandtegels (bijvoorbeeld zellige tegels of witjes) in dezelfde kleurtint die in de Portugese tegel te vinden is. Houd je het liever wat rustiger? Combineer een drukke vloertegel dan met een tegel in een basiskleur. Dit kan vaak met grote witte tegels of grijze tegels! Zo zorg je ervoor dat jouw Portugese tegelvloer lekker de aandacht blijft trekken!