Portugese tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Portugese tegels kopen bij Sanitairkamer

Helemaal fan van Portugese tegels? Ze zijn lekker vrolijk, kleurrijk en geven de ruimte een retro-uitstraling. Portugese tegels zijn meestal gemaakt van keramiek en zijn perfect als wandtegels in een badkamer. Juist wanneer je jouw badkamer een persoonlijk tintje wil geven zijn Portugese tegels een mooie manier om de badkamer karakter te geven!

Hoe combineer je Portugese tegels?

Juist omdat een Portugese tegel vaak wat kleurrijker en drukker is, wil je voor de balans juist een tegenhanger plaatsen. Een Portugese tegel is op zichzelf een eyecatcher. Plaats je Portugese tegels als vloertegels, dan adviseren we om je wanden rustig te houden. Dit kan perfect met grote witte wandtegels! Portugese tegels zijn ook mooi in een nis of als accentmuur achter het toilet of op de douchewand.

Uitgebreid assortiment wandtegels in onze showrooms. Zien we je daar?

Weet je nog niet helemaal wat voor badkamertegels je wilt of wil je ons aanbod wandtegels (en alle kleuren) eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wandtegels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!