Randloos toilet

Filteren
Filteren

Waarom kiezen voor een randloos toilet?

Hygiëne is ontzettend belangrijk in het toilet. Door gebruik te maken van de nieuwste innovaties op het gebied van hygiëne kunnen fabrikanten toiletten nog hygiënischer maken. Naast extra hygiëne zorgt dit ook voor meer gebruiksgemak, zo is het een stuk makkelijker om het toilet schoon te houden.

Hoe werkt een rimfree toilet?

Rimfree? Ja, verschillende fabrikanten gebruiken allemaal een andere naam. De een noemt het rimless of randloos en de ander noemt dit DirectFlush of rimfree. Al deze namen komen neer op hetzelfde concept: spoelen zonder spoelrand.

In een randloos toilet zit geen spoelrand. De waterstraal komt met genoeg kracht en volume uit de spoelmond om het gehele toilet snel en grondig schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil achterblijft in de wc pot.

Extra hygiëne en gebruiksgemak

Een rimfree wc pot reinigt zo grondig dat het nauwelijks vuil achterblijft in het toilet. In tegenstelling tot een wc met rand, waar vuil zich ophoopt onder de spoelrand. Door de kracht van het water in het rimless toilet wordt het gehele toilet grondig gereinigd.

Een toilet zonder spoelrand is niet alleen voordelig voor de hygiëne maar ook voor het gebruiksgemak. Het is namelijk een stuk gemakkelijker om een randloos toilet schoon te houden. Er zijn geen kleine ruimtes meer waar vuil zich kan ophopen en u kunt gemakkelijk bij het volledige oppervlak van het toilet.

Nog niet overtuigd?

Een randloos toilet heeft alleen maar voordelen. Maar is een rimfree wc pot ook mooi? Wij bieden een ruim assortiment aan van verschillende stijlvolle toiletpotten van verschillende merken. Kies bijvoorbeeld voor de Villeroy & Boch Subway 2.0 of een van onze eigen Lambini Sub modellen.

De randloze toiletten zijn beschikbaar als normaal model maar ook als compact model. Een compact toilet past perfect in een kleinere toiletruimte omdat deze minder diep is.

Bent u op zoek naar een complete set? Bekijk dan ons aanbod van toiletsets met een rimfree toilet en toiletbril in combinatie met bijvoorbeeld een Geberit inbouwreservoir. Helemaal compleet en scherp geprijsd!