Visgraattegels

Visgraattegels, heb jij deze nieuwe trend al gespot? Anders gaan we jou nú op de hoogte brengen. Eigenlijk zijn visgraattegels keramische tegels in een rechthoekige vorm. Doordat ze schuin geplaatst worden, ontstaat er een visgraatpatroon. Visgraattegels zorgen voor een speelse, moderne & trendy uitstraling in jouw badkamer, keuken, hal of toilet.
 
 

WIST JE DAT...

je visgraattegels ook zonder voeg kunt plaatsen? Als je de voeg weglaat, komen de tegels 'koud' tegen elkaar te liggen en dat zorgt voor een authentieke look. De visgraattegels vallen hierdoor nog meer op! Je kunt ook verschillende kleuren visgraattegels met elkaar combineren.
 

POPULAIRE VISGRAATTEGELS

 
 

INSPIRATIE! | VISGRAAT TEGELS IN DE BADKAMER

Toe aan iets nieuws in de badkamer? Dan zou je maar zo op zoek kunnen zijn naar visgraat tegels. Zoals je kunt zien, kunnen de tegels op de wand en op de vloer. Beide opties geven een supermooi effect.
 
|      |      |
 

INSPIRATIE! | VISGRAAT TEGELS IN DE KEUKEN

Niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken staan visgraat tegels fantastisch. In de keuken zie je deze tegels vooral op de wand. Jouw keukenmuur krijgt net die leuke touch. Zoals je ziet, kun je ook gladde en matte tegels met elkaar combineren. Ben jij ook fan geworden? Visgraat tegels keuken
 
Benieuwd geworden naar ons assortiment visgraat tegels, neem dan een kijkje op de webshop of kom langs in de showrooms. Daar staan onze collega's klaar om jou onze mooie tegels te showen. Toch nog wat meer inspiratie nodig? Neem een kijkje op onze Pinterest of ons Instagramkanaal.