Whirlpool

Bent u van plan om een whirlpool in uw woning te laten installeren? Dan bent u bij Sanitairkamer.nl aan het juiste adres! Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over de voordelen en de mogelijkheden van een whirlpool.

Ultiem ontspannen in een Whirlpool

Een whirlpool biedt u de meest ultieme vorm van ontspanning. In het verwarmde bad (waarvan de temperatuur rond de 37 graden ligt) wordt door middel van luchtbellen en waterstralen een massage effect gecreëerd, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de spieren zich ontspannen. Dit zorgt voor een weldadige werking op lichaam en geest. Bovendien kan een indoor whirlpool het hele jaar door worden gebruikt.

Nieuwe whirlpools

Sanitairkamer.nl biedt een ruim assortiment aan whirlpools, waardoor wij voor voor elke badkamer een passend exemplaar kunnen leveren. Uw whirlpool worden na het plaatsen van uw bestelling uitvoerig getest voordat hij de deur uitgaat, zodat u altijd verzekerd bent van een nieuw en getest model. Daarbij krijgt u twee jaar garantie op lekkage. Het oog wil natuurlijk ook wat, vandaar dat wij tevens de mogelijkheid bieden om verlichting in uw whirlpool te plaatsen voor een extra luxe uitstraling.

Uw ligbad ombouwen naar een Whirlpool

Het is tevens mogelijk om uw bestaande bad om te bouwen tot whirlpool. Dit doen we door gaten te boren en jets te plaatsen. U kunt vrijwel elk gewenst systeem laten inbouwen. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Whirlpool kopen

Of u nu de voorkeur geeft aan het ombouwen van uw huidige bad of het aanschaffen van een nieuw exemplaar, een whirlpool in uw badkamer laten plaatsen hoeft echt niet duur te zijn. Vanwege de uitstekende contacten met onze partners kunnen wij zeer scherpe tarieven realiseren. En daar kunt u van profiteren!

Meer weten over whirlpools?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van whirlpools, of wilt u direct een offerte aanvragen voor het ombouwen van uw bad? Neemt u dan contact op met Sanitairkamer.nl. We zijn u graag van dienst!