Wie zijn wij?

Sanitairkamer is er voor de consument. Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. De consument is het middelpunt en Sanitairkamer doet er alles aan om de behoeften van de consument te bevredigen. Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met jou de perfecte sfeer te creëren in jouw badkamer. Twijfel niet en neem contact met ons op voor deskundig advies.

Ons aanbod

Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van Sanitairkamer. Door de speciale afspraken met de groothandels en het rechtstreeks inkopen bij de fabriek kunnen wij u prijzen aanbieden die 35 tot wel 60 procent onder de adviesprijzen liggen. Deze speciale afspraken gelden niet alleen voor de prijs, maar ook voor de uitlevering. Indien het artikel op voorraad is, kunnen wij er zorg voor dragen dat je het product de volgende dag in huis hebt. Wij proberen je zo volledig mogelijk van informatie te voorzien door middel van duidelijke productfoto’s, montage handleidingen, technische tekeningen en video’s.

Trends en aanbiedingen

Door het nauwe contact met de fabrikanten en groothandels zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends. Over elke nominatie en nieuwe ontwikkeling schrijven wij een artikel in ons blog. Ons blog is er puur voor de consument zodat ook jij van deze informatie voorzien bent.

Tevens stellen wij regelmatig een nieuwsbrief op om je op de hoogte te houden over onze nieuwste aanbiedingen. Wekelijks vinden er aanbiedingen plaats die je niet kunt laten schieten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.

De badkamer

De badkamer in een woning is oorspronkelijk gemaakt om jezelf te wassen en verzorgen. Tegenwoordig wordt een badkamer steeds vaker gebruikt om een luxueus moment voor jezelf te hebben. Hiervoor bieden wij je tal van mogelijkheden.

Een whirlpool of bubbelbad is een populair middel om tot ontspanning te komen. Doordat de bodemjets luchtbellen naar boven sturen stimuleert dit de bloedsomloop, en de massagejets creëren een massage gevoel. Niet alleen met het bad bestaan nieuwe mogelijkheden, maar ook het douchegedeelte is geoptimaliseerd.

Om een rustgevend gevoel te realiseren wordt de douche vaak zo rustig mogelijk gehouden. Dit is te bereiken door te kiezen voor een inbouw regendouche, hierdoor vervallen bepaalde elementen wat tot het resultaat rust leidt. Installeer een inloopdouche in plaats van een douchecabine. Vermijd daarmee de vele profielen die veel onderhoud vergen en nadrukkelijk aanwezig zijn. Vervang de douchebak en plaats een moderne douchegoot, werk tot slot met grote tegels en de rust is geschapen.

Sanitairkamer biedt uitzonderlijk veel mogelijkheden met het badkamermeubel. In alle soorten en maten is wel wat verkrijgbaar. Neem je tijd en kijk gerust rond. Indien er iets niet tussen staat of iets niet duidelijk is, aarzel niet om contact op te nemen.