• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 6 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156
Of WhatsApp

Witjes

Houd jij van de look die witjes met zich meebrengen? Witjes zijn vierkante tegeltjes met een afmeting van 13x13cm en zijn in een glanzende of matte afwerking te verkrijgen. Leuk als accentmuur achter het toilet, je badmeubel óf je keukenwand en zijn op zichzelf echte eyecatchers!

Ons assortiment witjes

 

Friese witjes

Zo combineer je Friese witjes

Tegenwoordig zie je witjes steeds vaker terug in de badkamer, het toilet en de keuken. Combineer je witjes met een kleur op de muur (dus half-half als in een colorblock, dit kan met een felle kleur of blijf in dezelfde kleurtint voor een ton sur ton-effect), plaats Friese witjes enkel in de douche of gebruik ze om je bad- en toiletombouw te bekleden. Heerlijke eyecatchers die verre van saai zijn! Ze worden vaak tot halverwege de wand of op driekwart van de wand geplaatst. Zo houd je de wand in balans, want normaal gesproken geldt de regel: hoe kleiner de tegel, hoe drukker de ruimte. Tip: witjes zijn ook leuk voor in de keuken! Het mooie aan deze Friese tegels is dat ze met de meeste kleuren en tegels te combineren zijn. Een grijze tegel op de vloer? Prima te combineren! Een toffe terrazzovloer in gedachten? Perfect mee te combineren!

           

Witjes, ook wel oud-Hollandse tegels genoemd

Witjes worden ook wel oud-Hollandse tegels, zellige tegels of Friese witjes genoemd. Deze witjes saai? Absoluut niet. Door de unieke vorm vallen ze lekker op en worden ze vaak gebruikt als accenttegels achter het toilet, de keuken, de douche of het badkamermeubel. Combineer de witjes met een kleur op de muur, houd het ton sur ton of combineer ze met stoere betonlook tegels. Hoe zou jij witjes combineren?