Zwarte badkamer

Een zwarte badkamer is dé trend van dit moment! Wij zijn enorm fan en niet 'n beetje... Je ziet zwarte tegels, zwart sanitair, zwarte accessoires en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zwart geeft de badkamer een strakke, moderne uitstraling. Door gebruik te maken van meerdere items in dezelfde kleur, zal de badkamer een rustige uitstraling krijgen. Zwart is tijdloos dus zal niet snel vervelen. Ook zijn er veel mogelijkheden met zwart sanitair. Wil je namelijk een industriële look geven aan jouw badkamer? Kies dan voor matzwarte items. Wil je liever een luxueuze uitstraling? Dan is glans-zwart meer jouw ding. Benieuwd naar de invulling van een zwarte badkamer? Lees dan snel verder!
 
Zwarte badkamer
 

SHOP HIER JOUW ZWARTE BADKAMER ITEMS

 
 

INSPIRATIE! | ZWARTE BADKAMER - TEGELS

Om een badkamer geheel te bekleden met zwarte tegels is lef voor nodig, maar een gevoel van gezelligheid en geborgenheid zal je tegemoet komen. Je kunt ook kiezen om alleen de vloer of alleen de wand te betegelen met zwart. Ook heb je diverse zwarte tegels. Ieder geeft weer een ander effect geven. Er zijn zwarte visgraattegels, zwarte metrotegels, zwarte keramische tegels, zwarte mozaïek tegels, zwarte basic tegels en marmertegels. Wil je zien hoe een compleet zwarte badkamer eruit ziet? Scroll dan gauw verder.
 
|     |     |
 

INSPIRATIE! | ZWARTE BADKAMER - KRANEN

Vind je zwarte tegels nog een beetje te gewaagd? Begin dan bij zwarte items zoals een zwarte kraan. Je ziet steeds meer dat de standaard RVS kraan is ingewisseld voor een zwarte kraan in de badkamer. Er zijn alleen zoveel soorten zwarte kranen. Bij de wastafel kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte inbouwwastafelkraan of een hoge zwarte wastafelkraan in combinatie met een waskom. Bij het bad kun je gaan voor een zwarte badkraan, een zwarte vrijstaande kraan, een zwarte inbouwkraan of een zwarte baduitloop. Om een eenheid te creëren, kun je ervoor kiezen om meerdere zwarte kranen te combineren. Benieuwd geworden naar ons assortiment zwarte kranen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina over zwarte kranen.
 
Zwarte badkamer
 

INSPIRATIE! | ZWARTE BADKAMER - WASTAFELMEUBEL

Naast zwarte kranen kun je ook kiezen voor een zwart badkamermeubel. Het meubel is meer aanwezig in de badkamer, waardoor het ook een groter effect heeft. De keuze in badkamermeubels is reuze dus kiezen zal niet de makkelijkste taak zijn. Wij snappen de struggle. Ons advies voor jou: neem een glanzend meubel bij een luxe badkamer en een mat-zwart meubel bij een industriële badkamer. Bij het vinden van het juiste badkamermeubel, kan onze inspiratiepagina over zwarte badkamermeubels jou waarschijnlijk helpen.
 
zwarte badkamer
 

INSPIRATIE! | ZWARTE BADKAMER - BAD

Een gewaagde keuze maar zeker niet verkeerd is een zwart bad. Jouw badkamer krijgt gelijk een unieke uitstraling. Zwarte ligbaden zie je niet in veel badkamers. Ook kun je kiezen voor een zwarte buitenkant en een witte binnenkant, als je een compleet zwart bad een beetje spannend vindt. In combinatie met zwarte kranen of accessoires zal een zwart bad zeker tot zijn recht komen.
 
zwarte badkamer
 

INSPIRATIE! | ZWARTE BADKAMER - DOUCHE

Een andere interieurtrend is een zwarte douche. Zwarte douches heb je in verschillende vormen. Je hebt een zwarte regendouche, een zwart douchepaneel of een complete zwarte doucheset. In combinatie met een zwarte douchewand komt de zwarte douche helemaal tot zijn recht. Benieuwd hoe een zwarte douche eruit ziet? Kijk dan gauw verder.
 
Zwarte badkamer
 

INSPIRATIE! | ZWARTE BADKAMER - TOILET

Wil je een toilet in jouw zwarte badkamer? Neem dan zeker een zwart toilet mee in jouw overwegingen. Een zwart toilet is momenteel erg trendy. Met mooie zwarte toiletaccessoires blinkt jouw zwarte toilet helemaal uit. Wist je dat er tegenwoordig zelf zwart toiletpapier bestaat?!
 
|     |     |
 

INSPIRATIE! | ZWARTE BADKAMER - ACCESSOIRES

Last but not least... Zwarte badkameraccessoires. Door zwarte badkameraccessoires te gebruiken, krijgt jouw badkamer gelijk de zwarte badkamer-look. Ook zijn zwarte badkameraccessoires de mogelijkheid om zwart in jouw badkamer te halen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zwarte toiletaccessoires, zwarte doucheaccessoires (zoals een wisser, inbouwnis of douchemat) of zwarte zeepaccessoires. Helemaal up-to-date aan de trends, dus waarom niet?
 
Zwarte badkamer
 
Ben jij helemaal enthousiast geworden (wat wij natuurlijk begrijpen)? Neem een kijkje in ons assortiment of kom langs in de showroom. Daar staan onze collega's klaar om jou te helpen en te adviseren. Toch nog wat meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op onze Pinterest of ons Instagramkanaal.
 

POPULAIRE ZWARTE BADKAMER ITEMS