Zwarte douchecabine

Een zwarte douchecabine zie je steeds vaker in de badkamer terug. Dat komt doordat zwart een interieurtrend is, waardoor vele items ook in een zwarte uitvoering gemaakt worden. In principe is een douchecabine een afgesloten ruimte waar je kunt douchen en is zo gemaakt om dat het water tegenhoudt, zodat niet heel de badkamer onder het water ligt. Een ideale uitvinding! Nu deze douchecabine in het zwart te verkrijgen is, zijn wij helemaal fan geworden.
 

POPULAIRE ZWARTE DOUCHECABINES

 
 

Een zwarte douchecabine koop je niet zomaar want...

Een zwarte douchecabine is er in veel soorten en maten. Het kiezen van de perfecte cabine is niet zo 1,2,3... gedaan. Je hebt namelijk een gesloten douchecabine of een complete douchecabine. Ook kun je kiezen voor alternatieven, daar komen we zo op terug.
 
Zoek je een strakke zwarte douchecabine? Dan is een gesloten douchecabine wellicht een optie. Een gesloten douchecabine is een cabine zonder achterwand, bestaande uit een deur en meestal twee wanden. Een regendouche en douchebak/douchegoot zitten hier meestal niet bij, deze moeten apart worden aangeschaft. Een douchecabine kan op een tegelvloer worden geplaatst. Door muurprofielen wordt de douchecabine aan de muur bevestigd. Het schoonmaken en onderhouden van een gesloten douchecabine is erg eenvoudig. Met een wisser kunnen de muren, vloer en wanden even snel worden schoongemaakt. Benieuwd hoe een zwarte douchecabine in jouw badkamer de show steelt? Neem een kijkje tussen de inspiratiefoto's!
 
Zwarte douchecabine
 
Een complete douchecabine is ook echt compleet, alles zit erin. De kant en klare douchecabine zet je zo neer op de gewenste plek. Je hoeft de cabine niet aan de muur te bevestigen. De complete douchecabine is te upgraden met bijvoorbeeld licht, massagejets, zitting, of zelfs een radio. Het voordeel is dat alles erin zit, maar helaas is de douchecabine niet te verstellen in maat. Dit is geen probleem maar als de muur niet recht is, dan sluit de cabine wellicht niet goed aan. Dus misschien is het handig om dan eerst een stukadoor langs te laten komen.
 
Zwarte complete douchecabine
 
Een zwarte douchecabine niet helemaal wat je wilt? Misschien is een inloopdouche, douchwand of zelfs een scheidingswand wat voor jou. Hiermee loop je zo onder de douche. Ook erg handig maar wel meer kans op een waterballet, dan in een douchecabine. Welke optie heeft jouw voorkeur?
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen! Ook kun je ons volgen op Instagram of Pinterest.