Zwarte kraan

Als je de interieurtrends volgt, dan zullen zwarte kranen jou bekend voorkomen. De zwarte kraan past perfect in het plaatje van de industriële badkamer, maar ook in de moderne badkamer. Ben jij benieuwd hoe je een zwarte kraan combineert? Wij helpen je een handje want wij zijn dolenthousiast over de zwarte kraan.
 
 
Waarom een zwarte kraan?
De standaard kraan is verleden tijd en heeft plaats gemaakt voor de kraan in het zwart. De badkamer, keuken of het toilet wordt gestyled met een zwarte kraan om een moderne en industriële uitstraling te creëren. Toe aan een nieuwe uitstraling in de badkamer, keuken of toilet? De zwarte kraan is de oplossing!
 
 
 

INSPIRATIE! | ZWARTE KRAAN IN DE BADKAMER

Toe aan iets nieuws? Vind je industrieel prachtig? Hou je van modern? Go go go, en haal snel die zwarte kraan voor op je badkamermeubel. Ga je voor een inbouwkraan of voor een kraan op je wastafel? Trek de zwarte kranen trend door tot in de douche, bij je bad en in je toiletaccessoires. Naast een zwarte wastafelkraan kun je bij ons ook terecht voor een zwarte douchekraan of badkraan. Ook een zwarte douchewand zal perfect bij je zwarte kranenstaan. Oh ja en vergeet de waskom niet.
 
Zie je het plaatje nog niet helemaal voor je? Geen probleem, wij hebben wat inspiratie voor je samengesteld.
 

Zwarte kraan in de badkamer

INSPIRATIE! | ZWARTE KEUKENKRAAN

Niet alleen in de badkamer is een zwarte kraan onweerstaanbaar, maar ook is de zwarte keukenkraan niet weg te denken bij de gootsteen. De zwarte keukenkraan heeft een stoer uiterlijk maar tegelijk geeft het ook rust. De keuken is tenslotte ook een plek geworden om in te werken. Daar is een rustige sfeer erg fijn bij.

 
 

Zwarte kraan keuken  |

INSPIRATIE! | ZWARTE KRAAN IN HET TOILET

Om het plaatje compleet te maken, hebben we nog een dosis inspiratie om jouw toilet een make-over te geven met een zwarte kraan. De zwarte kraan zal perfect passen in elk toilet, maar is vooral mooi te combineren met een zwart toilet. Toiletkranen kunnen ingebouwd worden of bevestigd worden aan een wastafel. Wij zijn enthousiast! Jij ook?

Zwarte kraan in het toilet

Veel mensen gingen jou voor. Hier een greepje van onze populaire kranen. Voor welke kraan ga jij?

POPULAIRE ZWARTE KRANEN