Zwarte kranen

Als je de interieurtrends volgt, dan zullen zwarte kranen jou bekend voorkomen. De zwarte kraan past perfect in het plaatje van de industriële badkamer, maar ook in de moderne badkamer. Ben jij benieuwd hoe je een zwarte kraan combineert? Wij helpen je een handje want wij zijn dolenthousiast over de zwarte kraan.
 
 
Waarom een zwarte kraan?
De standaard kraan is verleden tijd en heeft plaats gemaakt voor de kraan in het zwart. De badkamer, keuken of het toilet wordt gestyled met een zwarte kraan om een moderne en industriële uitstraling te creëren. Toe aan een nieuwe uitstraling in de badkamer, keuken of toilet? De zwarte kraan is de oplossing!
 
 
 

INSPIRATIE! | ZWARTE KRAAN IN DE BADKAMER

Toe aan iets nieuws? Vind je industrieel prachtig? Hou je van modern? Go go go, en haal snel die zwarte kraan voor in je badkamer. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kun je ervoor kiezen om meerdere zwarte kranen te nemen of gebruik te maken van zwarte accessoires. Zo heb je zwarte wastafelkranen, badkranen en douchekranen. Ook een zwarte douchewand zal er perfect bijstaan. Oh ja en vergeet de waskom niet.
 
Zie je het plaatje nog niet helemaal voor je? Geen probleem, wij hebben wat inspiratie voor je samengesteld.
 

Zwarte kraan badkamerKraan zwart badkamer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

INSPIRATIE! | ZWARTE KRAAN IN DE KEUKEN

Niet alleen in de badkamer is een zwarte kraan onweerstaanbaar, maar ook in de keuken is de zwarte kraan niet weg te denken. De zwarte keukenkraan heeft een stoer uiterlijk maar tegelijk geeft het ook rust. De keuken is tenslotte ook een plek geworden om in te werken. Daar is een rustige sfeer erg fijn bij.

 
 

Zwarte kraan keuken  |

INSPIRATIE! | ZWARTE KRAAN IN HET TOILET

Om het plaatje compleet te maken, hebben we nog een dosis inspiratie om jouw toilet een make-over te geven met een zwarte kraan. De zwarte kraan zal perfect passen in elk toilet, maar is vooral mooi te combineren met een zwart toilet. Toiletkranen kunnen ingebouwd worden of bevestigd worden aan een wastafel. Wij zijn enthousiast! Jij ook?

Zwarte toiletkraan Zwarte fonteinkraan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veel mensen gingen jou voor. Hier een greepje van onze populaire kranen. Voor welke kraan ga jij?

POPULAIRE ZWARTE KRANEN