Zwarte tegels

Heb je wel eens gekeken naar zwarte tegels in jouw zoektocht naar tegels? Je bent klaar om een nieuwe badkamer, keuken of toilet te ontwerpen en dan begin je bij de basis. En dat zijn natuurlijk... de tegels. Als de tegels zijn gekozen en erin zitten, kun je gaan inrichten. Alles moet natuurlijk wel passen bij de tegels. Zwarte tegels passen helemaal in de huidige interieurtrends en zijn makkelijk te combineren. Door het gebruiken van zwarte vloertegels krijgt de ruimte een luxe, stijlvolle uitstraling. Benieuwd hoe het eruit ziet? Kijk dan gauw verder!
 
Wist je dat...
Een groot deel van de zwarte wandtegels ook gelegd kunnen worden op de vloer? Dit zijn meestal de keramische tegels. De meeste keramische tegels krijgen een anti-sliplaag, waardoor de tegels ook geschikt zijn voor op de vloer. Ook als je vloerverwarming hebt, kunnen deze tegels daar perfect mee samen. Je kunt blijven genieten van warme voetjes.
 

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ASSORTIMENT ZWARTE TEGELS

 
 

INSPIRATIE! | ZWARTE TEGELS IN DE BADKAMER

Je kunt de badkamer volledig bekleden met zwarte tegels maar ook alleen de vloer of wand. Zwarte tegels zorgen voor een luxe uitstraling in de badkamer. Afhankelijk van het soort tegel geeft het ook een moderne of industriële uitstraling. Met zwarte tegels is namelijk veel mogelijk. Ze zijn in veel vormen en maten verkrijgbaar en elke tegel geeft weer een ander effect. Er zijn zwarte visgraattegels, zwarte metrotegels, zwarte keramische tegels, zwarte mozaïek tegels, zwarte basic tegels en zwarte marmertegels. Ook kun je kiezen voor een combinatie van zwarte Portugese tegels met een basic tegel ertussen. Die combinatie zie je namelijk veel terug in de trends! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje tussen onze inspiratiefoto's.
 
Zwarte badkamertegels
 

INSPIRATIE! | ZWARTE TEGELS IN DE KEUKEN

Ook in de keuken worden zwarte tegels steeds meer gespot in de vorm van zwarte wandtegels. Meestal zijn dit zwarte visgraattegels of zwarte metrotegels. Hartstikke leuk natuurlijk want het zorgt voor een speelse uitstraling in de keuken. Ook kun je deze tegels combineren met andere kleurtjes of Portugese tegels. Wil je graag zien, hoe zwarte tegels in de keuken staan? Kijk dan gauw verder.
 
|  |  |
 
Ben jij helemaal enthousiast geworden (wat wij natuurlijk begrijpen)? Neem een kijkje in ons assortiment of kom langs in de showroom. Daar staan onze collega's klaar om jou te helpen en te adviseren. Toch nog wat meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op onze Pinterest of ons Instagramkanaal.

POPULAIRE ZWARTE TEGELS