Toiletaccessoiressets

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Een stijlvol toilet dankzij een van deze toiletaccessoires sets

Vind jij het moeilijk om te mixen en matchen óf besteed je liever je tijd ergens anders aan uit? In die gevallen hebben we een toiletaccessoires set voor je samengesteld met mooie badkamer accessoires die perfect bij elkaar passen. Durf je voor een leuk kleurtje te gaan?

Wat zit er in zo’n toilet accessoires set?

In een door ons samengesteld toilet accessoires set zit een wc-rolhouder, wc-borstel en een handdoekhaakje in dezelfde kleur. Zo hoef je jouw accessoires niet bij elkaar te zoeken en kun je die tijd weer gebruiken voor iets anders. Handig toch? Maak een keuze tussen leuke kleurtjes zoals zwart, goud, koper of verouderd ijzer of kijk naar andere setjes zoals een staand toiletrek met daaraan vast diverse toiletaccessoires. Het enige wat je dan nog hoeft te kopen is een reserve wc-rolhouder in dezelfde kleur en eventueel een leuke nieuwe wc-mat

Match je toiletaccessoires set met je kraan

Hoe kies je nou je wc accessoires set uit? Onze grootste tip is: kijk naar de kleur van je kraan. Om je interieurstijl helemaal door te trekken in de badkamer en het toilet is het ‘t allermooist als je kraan en accessoires mooi met elkaar matchen! Of elkaar op een bijzondere manier versterken, zwart en goud doen dit bijvoorbeeld. En het leukste is: niks moet, alles kan. Kies daarom het toilet accessoires set uit dat je het allermooist vindt en geniet van je gestylde badkamer of toilet.