Elektrische radiatoren

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Elektrische radiatoren

Om uw huis te verwarmen is het gebruik van een radiator aan te raden. Zeker indien u bijvoorbeeld geen vloerverwarming heeft. Een elektrische radiator heeft het voordeel dat u deze binnen een aantal minuten kunt installeren indien er een stopcontact / stroomvoorziening aanwezig is. Het voordeel van een elektrische radiator is dat deze gemakkelijk apart van de centrale verwarming aangezet kan worden om de ruimte extra te verwarmen. Een ideale plek voor een elektrische radiator is daarom dan ook vaak een badkamer.

Kleuren en mogelijkheden

Ook op het gebied van elektrische radiatoren zijn er tal van kleuren beschikbaar. Tevens zijn er modellen beschikbaar die bedienbaar zijn met een afstandsbediening. Met behulp van een menu kunt u de radiator zo instellen dat deze aan gaat op het door u gekozen moment.

Afmetingen

De afmeting is zeer belangrijk voor een Elektrische radiator. Vaak geldt de regel hoe groter de afmeting hoe meer vermogen. Ga van te voren goed na hoeveel vermogen u nodig heeft om een bepaalde temperatuur te behalen. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op met ons.

Merken

• Vasco
• Zehnder
• Thermic
• Haceka
• Magnum
• Plieger

Prijsklasse

Doordat wij de radiatoren groot inkopen en rechtstreeks bij de fabrikant kunnen wij u de scherpste prijs aanbieden. SanitairKamer.nl biedt op de meeste elektrische radiatoren 10 jaar garantie en staat dus garant voor kwaliteit. Maak gebruik van onze messcherpe aanbiedingen en koop een Elektrische radiator bij Sanitairkamer.nl!