Elektrische radiatoren

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De beste elektrische radiator koop je bij Sanitairkamer

Bij een elektrische radiator heb je alleen stroom & gereedschap nodig om je nieuwe badkamer radiator mee aan de muur te bevestigen. Dankzij een elektrische radiator hoef je geen leidingen te trekken en kan de elektrische radiator overal waar een stopcontact is opgehangen worden. Ideaal als je jouw gasverbruik wil minderen of als je dankzij een warmtepomp gasvrij woont!

Een elektrische radiator, wat is het verschil?

Heb je een elektrische radiator? Dan wordt stroom omgezet in warmte. Hang de elektrische verwarming op en sluit hem direct aan op het elektriciteitsnetwerk of via de stekker in het dichtstbijzijnde stopcontact. Het voordeel van elektrische verwarming is dat je geen gas nodig hebt om de ruimte te verwarmen én dat het de ruimte ook sneller verwarmt. Een vorm van op deze manier verwarmen is bijvoorbeeld elektrische vloerverwarming.

Nieuw in ons assortiment: infraroodverwarming

Nieuw in ons assortiment is infraroodverwarming. Infraroodverwarming is een nieuwe manier van verwarmen en geeft een warmte af dat vergeleken kan worden met de warmte van zonnestralen die op je huid landen. Een heerlijke warmte dus! Je plaatst een infraroodpaneel op de wand of het plafond en is compleet te maken met een handdoekbeugel voor het verwarmen van de ruimte én je handdoeken. 

De stijl van je elektrische radiator

Dat de elektrische radiator in opkomst is, is wel te zien aan het aantal type elektrische radiatoren dat we in ons assortiment hebben. Zo vind je er elektrische radiatoren met de look van een design radiator, paneelradiator en een handdoekradiator. Je nieuwe radiator heeft gegarandeerd een stijlvol uiterlijk en is een echte eyecatcher!