Vrijstaand bad

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lekker luxe met een vrijstaand bad

Het ultieme luxegevoel in huis? Dat bereik je toch wel met een vrijstaand bad! Zo kun je een vrijstaand bad in je slaapkamer plaatsen voor een en suite badkamer of natuurlijk gewoon in je badkamer als je er de ruimte voor hebt. Benieuwd naar de voordelen van een vrijstaand bad? Blijf nog even hangen!

Alle voordelen van een vrijstaand bad

Een vrijstaand bad ziet er natuurlijk ontzettend luxe uit en heeft het grote voordeel dat je dit bad niet zoals een inbouwbad hoeft af te werken. Dat zou bij dit type bad wel erg zonde zijn! Een vrijstaand bad kun je overal plaatsen, mits je het bad natuurlijk aan kunt sluiten op de afvoer én mits de vloer het ligbad kan dragen. Tip: de leidingen moeten in een vrijstaand bad via de vloer aangesloten worden op het bad.

Iets minder ruimte? Denk eens aan een half-vrijstaand bad

Een half-vrijstaand bad plaats je tegen de muur of in een hoek en neemt minder ruimte in beslag dan een vrijstaand bad. Een vrijstaand bad heeft namelijk ruimte om het bad nodig waar je bij een half-vrijstaand bad een kant van het bad tegen de wand plaatst. Zo houd je meer loop- en bewegingsruimte in je badkamer, wat in een kleinere badkamer veel gemak oplevert.

Extra luxe: een vrijstaand bubbelbad

Kan het jou niet luxe genoeg en houd je van bubbels in je bad? Dan is een vrijstaand bubbelbad misschien wel een mooie match voor in jouw badkamer! Een whirlpool zorgt voor extra ontspanning, een massage van de huid & spieren en een stimulatie van de doorbloeding van het lichaam. Extra opspanning dus in jouw vrijstaand bad!