Vrijstaand bad

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is overal te plaatsen. Steeds vaker zie je de vrijstaande baden in een badkamer, maar ze kunnen ook in een slaapkamer geplaatst worden. Aangezien de baden in vele designs en afmetingen verkrijgbaar zijn is het makkelijk te combineren. Creëer een ruimte in uw huis om heerlijk ontspannen te badderen. Niet de drukke badkamer waar om het half uur iemand naar binnen moet. Een sfeervolle rustige plek is de aanbeveling.

Design

De vrijstaande baden zijn in vele afmetingen en vormen te krijgen. Bij elke inrichting is wel een model te combineren. De kwaliteit van de baden is hoogwaardig, het is acryl. Er zitten geen naden in een vrijstaand bad en het is makkelijk te onderhouden. Tevens heeft acryl automatisch antislip.

Populariteit

Een vrijstaand bad op poten is zeer populair momenteel. Daar het een romantische, nostalgische sfeer creëert. Kijk op onze pagina voor een vrijstaand bad en laat u overweldigen door ons betaalbare assortiment.

Merken

• Villeroy & Boch
• Lambini Design
• Riho
• Plieger
• Hoesch
• Duravit
• Duscholux

Afmeting

Over het algemeen is een vrijstaand bad in dezelfde afmetingen te krijgen als standaard ligbaden. Toch heeft u meer ruimte nodig voor een vrijstaand model. Om dit bad goed tot zijn recht te laten komen dient er voldoende ruimte om het bad heen te zijn. Maak het niet te druk in uw badkamer en zorg ervoor dat u overal nog goed bij kan om schoon te maken. Prijsklasse Vanwege de grote inkopen van SanitairKamer.nl zijn goedkope prijzen mogelijk. Een vrijstaand bad is altijd wat prijziger dan een normaal ligbad. Maar het zet zijn stempel in de badkamer. Weloverwogen kunt u scherp een vrijstaand bad bestellen bij ons.