Vrijstaand bad

Informatie

Een vrijstaand bad is overal te plaatsen. Steeds vaker zie je de vrijstaande baden in een badkamer, maar ze kunnen ook in een slaapkamer geplaatst worden of in een beschutte tuin. Aangezien de baden in vele designs, prijsklassen en afmetingen verkrijgbaar zijn is het makkelijk te combineren. Creëer een ruimte in uw huis om heerlijk ontspannen te badderen.

Design

Vrijstaande baden zijn in vele afmetingen en vormen te krijgen. Bij elke inrichting is wel een model te combineren. De kwaliteit van de baden is hoogwaardig vanwege het gebruik van de materiaalsoort acryl. Er zitten geen naden in een vrijstaand bad en het is makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Tevens heeft acryl automatisch antislip.

Populariteit

Een vrijstaand bad op poten is zeer populair momenteel. Het creëert een romantische, nostalgische sfeer in uw droom badkamer. Kijk op onze pagina voor een vrijstaand bad en laat u overweldigen door ons betaalbare assortiment.

Merken

• Villeroy & Boch • Lambini Design • Riho • Plieger • Hoesch • Duravit • Duscholux

 Afmeting

Over het algemeen is een vrijstaand bad in dezelfde afmetingen te krijgen als standaard ligbaden. Toch heeft u meer ruimte nodig voor een vrijstaand model. Om dit bad goed tot zijn recht te laten komen dient er voldoende ruimte om het bad heen te zijn. Maak het niet te druk in uw badkamer en zorg ervoor dat u overal nog goed bij kan om schoon te maken.

Prijsklasse

Sanitairkamer.nl koopt altijd in bulk in en doordoor is het mogelijk om baden aan te bieden tegen lage prijzen. Een vrijstaand bad is toch vaak wat prijziger dan een normaal ligbad. Maar het is een statement piece dat uw badkamer compleet maakt.

Service

Heeft u vragen over onze vrijstaande baden, badkamermeubels, wastafels of andere producten dan staan we u graag telefonisch te woord. Daarnaast verwelkomen we u graag in onze showroom in Harderwijk met 800m2 aan producten!