Met uittrekbare handdouche

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Handige keukenhulp, zo’n keukenkraan met handdouche

Fan van zo’n keukenkraan met handdouche? Deze keukenkraan kun je net als een kokendwaterkraan je nieuwe keukenhulp noemen, dankzij de handdouche kun je namelijk je vaat gemakkelijker schoonmaken én je gootsteen schoonspoelen (zélfs in de hoekjes, ideaal!). Een keukenkraan met handdouche is dus hartstikke handig. Nét of je in een professionele spoelkeuken staat, maar dan bij je thuis!

Ga jij voor een klassieke of ultramoderne look?

Een keukenkraan met handdouche is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo heb je kranen in een wat hoekigere vorm voor een design look, ronde modellen voor een moderne look en ben je meer van de vintage en klassieke look? Dan vind je de look van een nostalgische keukenkraan misschien wel wat.


Veelgestelde vragen over keukenkranen met handdouches

Wat is het verschil tussen een standaard keukenkraan en een keukenkraan met handdouche?

Een keukenkraan met handdouche heeft als extra functie dat je de kraanuitloop uit kunt trekken en zo gerichter je vaat of spoelbak schoon kunt spoelen. Te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, stijlen zodat jouw keukenkraan perfect past bij de rest van je keuken!

 

Wat zijn de opties in keukenkranen met handdouches?

Wij zorgen voor een breed assortiment en daarom scoor jij jouw keukenkraan met handdouche in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we eengatskeukenkranen, driegatskeukenkranen, hoekige vormen, ronde vormen en hebben we keukenkranen met handdouches in hippe kleurtjes.