Kokend waterkraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Direct kokend water met een kokendwaterkraan in je keuken

Heb jij het gemak van een kokendwaterkraan al mogen ervaren? Direct kokend water om je pasta, eieren of groente in te koken, om aangekoekte resten te laten weken én direct kokend water om een heerlijk theetje te zetten (scheelt ook weer een apparaat op je aanrecht!). Een kokendwaterkraan in de keuken van nu is onmisbaar, brengt veel gemak met zich mee en bespaart tijd. Eenmaal gehad? Dan wil je niet meer zonder! 

Hoe werkt zo’n kokendwaterkraan?

Met een kokendwaterkraan krijg je koud water, warm water maar dus ook kokend water uit de keukenkraan. Een kokendwaterkraan gevaarlijk? Je werkt natuurlijk wel met kokend water, dat is altijd oppassen. Maar elke kokend waterkraan is zo ontworpen dat je een extra handeling moet doen om kokend water uit de kraan te krijgen, bijvoorbeeld door aan een andere knop te draaien. Zo verwar je de normale kraan niet met de kokendwaterkraan. De meeste kokendwaterkranen werken via een boiler in het keukenkastje, zo heb je direct kokend water wanneer je het nodig hebt. Het ligt aan de type boiler of je alleen een koudwateraansluiting nodig hebt of een koud- en warmwateraansluiting. Vergelijk onze kokendwaterkranen en bekijk welk type kraan het beste bij jou past. En als we je daarbij kunnen helpen dan doen we dit graag!

Heetwaterkraan of kokendwaterkraan?

Een kokendwaterkraan wordt ook nog wel eens een heetwaterkraan genoemd. Stiekem is eigenlijk elke keukenkraan een heetwaterkraan, als je even wacht komt er gewoon heet water uit. Moet je nou heel lang wachten op heet water? Dan wordt er vaak een boiler geplaatst. Wist je dat een kokendwaterkraan altijd wordt geleverd met een boiler? Hierdoor komt er veel sneller (eigenlijk direct) kokend water uit je kraan als je daarom vraagt. 

Trendtip: ga voor een leuk kleurtje!

Een grote trend van dit moment zijn gekleurde kranen. Stoere zwarte kraan, klassieke koperen kranen of stijlvolle gouden kranen zie je steeds vaker terug in de keuken, het toilet of de badkamer. Onze kokend waterkranen zijn ook in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Meer van een vintage look? De kokendwaterkraan is zelfs te krijgen in de look van een nostalgische keukenkraan. Welke kleur gaat jouw kokend waterkraan worden?