Stoomcabine

Filteren
Filteren

Stoomcabine kopen bij Sanitairkamer

Een stoomcabine in de badkamer zorgt voor ultieme ontspanning. Een persoonlijke stoomcabine is de perfecte manier om te ontspannen na een drukke werkweek of lange sportsessie. Onze stoomcabines zijn heerlijke, ontspannende waar je persoonlijk in tot rust komt, onze 1 persoons stoomcabines maken van je huis een echte spa. Stomen, douchen; het kan beide in dit prachtige product.

Design

De stoom cabine is in verschillende designs verkrijgbaar. Vaak zijn het twee achterpanelen omringd door glaswerk voorzien van een deur en een dak. Een stoomcabine is een echte aanbeveling. Het maakt van een badkamer een luxe ruimte in iedere woning. Zo ken een bepaalde kleur licht een heel andere sfeer creëren. Ook het glaswerk wat in de cabine is verwerkt is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De meeste stoomcabines zijn gemaakt van 5mm veiligheidsglas. Mocht er een ongelukje gebeuren in de badkamer dan valt dit glas niet uiteen in scherven, maar in brokjes. Hierdoor maakt dit soort glas een badkamerruimte of stoomcabine ruimte veiliger. Informeer gerust naar de mogelijkheden wat betreft de stoomcabine bij Sanitairkamer.nl. De cabines zijn er in vierkante, rechthoekige en kwartronde modellen te verkrijgen.

Voordelen

Stoomcabines lijken op complete douchecabines, maar hebben daarnaast nog de stoomfunctie, massagejets en soms een stoeltje om op te relaxen. Een stoomcabine heeft een groot aantal voordelen. Wij hebben de voordelen op een rijtje gezet voor u:

• Stomen opent de poriën

• Bloedsomloop wordt gestimuleerd

• Huid wordt gereinigd

• Luchtwegen worden geopend

• Verkoudheid verminderd

Hieruit blijkt dat het stomen van het lichaam een positief effect heeft op je gezondheid.

Afmetingen

Er wordt al snel gedacht dat een stoomcabine niet gaat passen in een kleine badkamer. Niets is minder waar, want Sanitairkamer.nl heeft al stoomcabines vanaf 90x90cm. Dit is een standaard afmeting van een douchecabine. Uiteraard is dit een eenpersoons cabine. Indien je de ruimte hebt raden wij een tweepersoons stoomcabine aan. Tegelijk stomen is natuurlijk gezelliger! Stoomcabines zijn in alle mogelijke afmetingen te vinden, een stoomcabine op maat behoort ook tot de opties en mogelijkheden. Voor een stoomcabine op maat kan je altijd onze klantenservice bereiken.

Toebehoren

Elke stoomcabine is weer anders ingedeeld. Hier een overzicht van de mogelijke toebehoren:

• Spiegel

• Zitting

• Rugjets voor watermassage

• Zijdouches

• Plafonddouche

• Voetmassage

• Aromatische geurdispenser

• Elektronisch touch screen bedieningspaneel

Naast deze toebehoren is het aan te raden om ook te kijken naar speciale reinigingsmiddelen om de stoomcabine bij elk gebruik gelijk mee te reinigen. Zo kan je jarenlang genieten van je prachtige, ontspannende stoom cabine. Daarnaast is het ook fijn om te kijken voor accessoires zoals een handdoek houder.

Tips van Sanitairkamer.nl

• Maak gebruik van een essentiële oliën, zoals lavendel olie voor een kalmerend effect

• Gebruik de anti-kalk coating om de ramen kalkvrij te houden

• Maak gebruik van de kit vrije stoomcabines

Voor meer informatie over stoomcabines, ligbaden en wellness badkamers kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen!

Merken

Bij Sanitairkamer proberen we altijd om ons assortiment zo samen te stellen zodat iedereen bij ons terecht kan. Design artikelen wisselen we af met artikelen voor een klein budget. Onze stoomcabines zijn er ook in verschillende prijsniveaus te vinden. We verkopen de artikelen van Badstuber, Kinedo en Saniscape. Je vindt bij ons onder andere de mooie Kinedo Fineform Stoomcabine met Hydromassage en de Badstuber Stone Stoomcabine.

Service van Sanitairkamer

Bij Sanitairkamer kan je terecht voor alle artikelen op het gebied van sanitair producten. Van een accessoires set van de badkamer, glashouders, douchewand en infrarood sauna tot solid surface baden. We krijgen vaak de vraag waarom onze producten zo voordelig zijn ten opzichte van die van andere webshops. Dit komt door twee factoren; we kopen onze producten op  grote schaal in en daarnaast kopen we direct in bij de fabrikant. Hierdoor hebben we niet te maken met tussenhandelaren, met tot gevolg dat we onze producten met laagste prijsgarantie aan kunnen bieden.

 

Naast onze mooie webshop zijn onze producten ook te bewonderen in onze showroom in Harderwijk. Met meer dan 800m2 aan sanitair plezier krijg je een beter idee van hoe jouw nieuwe badkamer of toiletruimte eruit komt te zien. Hier kan je terecht voor advies over het opstellen van een bouwtekening, waarna we een 3D-tekening voor je op kunnen stellen. Neem contact met ons op voor een rondleiding in onze showroom. Benieuwd naar onze retouren en annuleren voorwaarden? Lees daar meer over op onze retouren en annuleren pagina.