Bad mengkranen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wat is een badmengkraan?

Vaak is de badmengkraan voorzien van twee knoppen. De ene knop geeft koud water en de andere warm water. Zodat je zelf kan beslissen hoe warm of koud je het water wilt. De badmengkraan wordt meestal in de muur gebouwd. Ook is de badmengkraan verkrijgbaar als vrijstaande badkraan.  Ook kan je een badmengkraan van bijvoorbeeld Mueller combineren met een Mueller wastafelmengkraan, zodat alles in dezelfde stijl afgerond kan worden. Ben je nieuwsgierig of het echt past bij je? Geen enkel probleem, in onze showroom staan verschillende mengkranen zodat je ze eerst even kan zien.

Materiaal

Het materiaal waarvan de badmengkranen gemaakt worden kan zowel rvs als messing zijn. Deze materialen staan erom bekend dat zij goed tegen natte en vochtige ruimten kunnen. Nog een voordeel aan messing is dat een goede hardheid heeft. Sommige badmengkranen hebben geen kraanleertje meer maar keramische schijven. Deze schijven hebben minder onderhoud nodig dan het kraanleertje. Ook moet het kraanleertje om de zoveel tijd vervangen worden, de keramische schijven hoeven niet vervangen te worden. Ook hoeft er minder kracht gezet te worden bij het openen van de kraan.

Prijs

De prijzen van de badmengkraan verschillen heel erg. Wij houden de prijzen van onze concurrenten erg in de gaten zodat wij altijd onze producten voor de scherpste prijzen kunnen aanbieden. Natuurlijk kan je een badkamer zo duur maken als je wilt. Ongeacht de prijs zijn alle badkranen van goede kwaliteit. Dit wordt mede getest door onszelf, hierdoor weten wij of de kwaliteit ook echt goed is. De garantie is minimaal 2 jaar, als je product stuk gaat of een mankement krijgt lossen wij dit zo snel mogelijk voor je op.

Service

Service staat bovenaan bij ons. Wanneer je een badmengkraan hebt gezien op onze site en je niet in de mogelijkheid bent om hem eventueel af te halen, geen enkel probleem! bij 100,- verzenden wij geheel gratis in Nederland. Omdat deze zending geheel gratis is krijg je geen onverwachte kosten. Is de kraan minder dan 100,-? Dan bieden wij verschillende accessoires en andere attributen aan zoals verschillende handdouches of wastafelkranen. Wanneer er eventuele vragen zijn over een product kan je altijd contact opnemen met onze serviceafdeling.