Bad mengkranen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een badmengkraan, een goedkope oplossing voor een warm bad

Dankzij de badmengkraan bepaal je hoe warm of koud je badwater moet zijn. Met de twee knoppen bedien je de koud- en warmwatertoevoer en meng je zelf de gewenste temperatuur van het water. Benieuwd naar het verschil tussen de mengkraan en de thermostaatkraan en wat de populairste badkranen zijn? We vertellen je er alles over!

De badmengkraan vs. de badthermostaatkraan

Ga je het allerliefst voor een budgetvriendelijke badkraan? Dan is de badmengkraan een mooie oplossing. Het verschil tussen een badmengkraan en de badthermostaatkraan is dat je bij een badmengkraan zelf de gewenste temperatuur mengt en een thermostaatkraan doet dit voor je. Een badmengkraan heeft een simpeler design en kan daardoor goedkoper geproduceerd worden. Ga je dus een kraan kopen? Maak dan een keuze tussen deze twee opties!

Badmengkranen, in alle vormen en maten!

Ondanks dat de badmengkraan goedkoper geproduceerd kan worden, betekent het niet dat je deze badkamerkraan niet in een leuk jasje kunt krijgen. Strak, modern, klassiek, zwart, goud, industrieel, met een hendel, met knoppen. You name it en wij hebben ‘t! Ben je fan van een moderne badkamer? Dan is een inbouw badkraan of een vrijstaande badkraan misschien iets voor je! Al een mooie badmengkraan gevonden?


Veelgestelde vragen over badmengkranen

Wat is het verschil tussen een badmengkraan en een badthermostaatkraan?

Bij een badmengkraan draai jij aan de koud- en warmwaterknoppen tot je water de gewenste temperatuur heeft. De luxere versie, de badthermostaatkraan, mengt het warme en het koude water zelf, je hoeft alleen de gewenste temperatuur in te stellen. De badmengkraan is de budgetvriendelijkere optie. Nét wat jouw voorkeur heeft en je budget is!

 

Wat zijn de verschillende opties in badmengkranen?

Elke badmengkraan heeft natuurlijk zijn eigen looks, maar je kunt ook kiezen voor hendelbediening of bediening via twee knoppen. En vind jij het handig om een handdouche bij je badkraan te hebben? Ga dan voor een badmengkraan met handdouche voor extra gemak!