Radiator accessoires

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Radiator accessoires

Om het u zo comfortabel mogelijk te maken bieden wij diverse uitbreidt mogelijkheden aan. Bepaalde radiator accessoires zorgen hiervoor. Een handdoek rek bijvoorbeeld maakt het mogelijk u handdoek toch vlakbij de radiator te hangen. Hierdoor heeft u na het douchen direct een warme handdoek. Surf eens rustig door onze site heen en verbaasd u zich door de vele betaalbare opties. Juist de kleine dingetjes maken het zo gemakkelijk.

Aansluitsets

Standaard zit er nooit een aansluitset bij een radiator. Een aansluitset bestaat ook weer uit een aantal onderdelen. SanitairKamer.nl heeft van het merk Lambini design complete sets samengesteld die geschikt zijn voor elke radiator. Met een zij-aansluiting of een midden-aansluiting. Haaks of recht. Nu kunt u niks vergeten en bent u in één keer klaar.

Stromingsbuis

Een stromingsbuis wordt over het algemeen alleen toegepast als de aanvoer en retourleiding beide aan de bovenzijde van de radiator worden aangesloten. Warm water zal altijd naar boven stromen, en als de aansluiting al boven zit, zal dus niet de hele radiator warm worden. De stromingsbuis plaats men aan de retourzijde zodat het warm water door de hele radiator zal lopen voordat het de radiator verlaat. Één van de vele radiator accessoires die SanitairKamer.nl in het assortiment heeft.

Merken

• Lambini Design
• Thermic
• Plieger
• Vasco
• Jaga
• Magnum