Vloertegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vloertegels, de basis van jouw toilet & badkamer

Waar begin je met het inrichten van je badkamer en toilet? Met de tegels! Vloertegels zijn de basis van je toilet en badkamer. Waarom? Vloertegels kun je namelijk op de vloer én wand plaatsen en bepaalt de basis van je badkamerstijl. 

Type vloertegels: de verschillen

De tijd dat er maar een paar type vloertegels (ook wel plavuizen genoemd) op de markt waren is al een lange tijd voorbij. Tegenwoordig is er lekker veel keuze en om keuzestress te voorkomen lopen we graag even alle type vloertegels met je door!

Keramische tegels

Keramische tegels zijn gemaakt van keramiek en zijn daarom perfect als tegelvloer voor in de badkamer. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, hittebestendig (hallo vloerverwarming!) en keramische tegels worden in grote partijen geproduceerd waardoor de prijs lager is en de kwaliteit & het uiterlijk van de tegel gelijk is.

Houtlook tegels

Hout in de badkamer not done? Met deze houtlook tegels creëer je een gezellige & warme sfeer in de badkamer of het toilet en hoef je niet bang te zijn dat het vocht je vloer aantast. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, zien er nét echt uit en in verschillende afmetingen beschikbaar!

Marmeren tegels

Als je fan bent van een klassieke stijl dan mogen marmeren tegels zeker niet ontbreken. Marmer(look) tegels geven de badkamer of toilet een luxe uitstraling. Trend tip: marmeren tegels en goud sanitair zijn letterlijk een gouden combinatie!

Natuurstenen tegels

Met natuurstenen tegels creëer je een natuurlijke én luxe uitstraling aan je badkamer. Natuursteen tegels zijn uniek en juist dat geeft je badkamer karakter (want niemand heeft dezelfde tegels!).

Betonlook tegels

Betonlook tegels, de basis van een stoere, robuuste én industriële badkamer. Trend tip: combineer betonlook tegels bijvoorbeeld met zwart sanitair voor een stoer effect en met goud sanitair om de stoere tegelvloer wat uit te balanceren.

Antisliptegels

Gladde tegels zonder structuur kunnen voor een gevaarlijk glijpartijtje zorgen. Dankzij antisliptegels is jouw badkamer een veilige zone. Zo’n tegel wordt namelijk niet glad in combinatie met water. Safety first! 

Meer opties? Kom langs in de showroom!

Weet je nog niet helemaal welke plavuizen je moet kiezen? Tijd om even een bezoekje aan een van onze showrooms te brengen. Talloze inspiratie, ingerichte badkamers en onze showroomtoppers die perfect weten welke tegels je het beste met elkaar kunt combineren!