Handdoek radiator

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Handdoek radiator kopen bij Sanitairkamer

Het assortiment van radiatoren bestaat grotendeels uit mooie en praktische handdoek radiatoren. De luxe van een handdoekradiator is dat u altijd kunt genieten van een warme handdoek na het douchen of baden. Tevens zullen uw handdoeken sneller drogen. Let er wel op dat u geen kletsnatte handdoeken aan de radiator hangt, dit kan in de toekomst roest veroorzaken. Een licht vochtige handdoek drogen is geen probleem.

Naast functioneel ook een strak ontwerp?

De voordelen van een handdoek radiator kent iedereen wel, maar is een handdoek radiator ook mooi? Hier kunnen wij volmondig ja op antwoorden. De handdoek radiatoren van Sanitairkamer zijn namelijk beschikbaar in een breed scala aan kleuren en ontwerpen. Een radiator hoeft niet meer wit te zijn, u kunt ook kiezen voor een chroom, antraciet of zwart gekleurde radiator.

Daarnaast zijn er naast de standaard hangende radiatoren ook mooie vrijstaande handdoek radiatoren en design radiatoren beschikbaar. Het is tevens mogelijk om op bijvoorbeeld paneelradiatoren handdoekbeugels te bevestigen. Zo is er voor iedere badkamer een smaakvolle radiator beschikbaar.

Welke radiator past in mijn badkamer?

Iedere badkamer is anders, daarom is het belangrijk dat u de juiste radiator kiest. Het is belangrijk om te weten waar u de radiator wilt plaatsen. U kunt de radiator op een vrije muur plaatsen als u de ruimte heeft. Of bijvoorbeeld boven het bad als u ruimte wilt besparen. Heeft u een vrijstaand bad? Dan kunt u kiezen voor een radiator op poten om dit vrijstaande ruimtelijke gevoel helemaal af te maken.

Met het brede aanbod aan moderne kleuren kunt u de radiator combineren met andere elementen in de badkamer. Heeft u zwarte kranen of een zwarte wastafel? Kies dan voor een zwarte radiator om deze eigentijdse stijl door te trekken.

Let tijdens het bestellen goed op de afmetingen van de door u gekozen radiator. Deze kunnen afwijken van de afmetingen van de afgebeelde radiator!

Een moeilijke keuze?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Er zijn zoveel verschillende opties dat u niet direct weet welke radiator in uw badkamer perfect staat. Wij willen u graag adviseren over de modellen, afmetingen, capaciteit en merken die Sanitairkamer levert. Neem contact met ons op of kom eens langs in een van onze showrooms!