Pendeldeuren

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Douchedeur met pendeldeur kopen

Een pendeldeur is een glazen douchedeur die bestaat uit twee delen die naar binnen of buiten geopend kunnen worden. Bij Sanitairkamer.nl vind je een pendeldeur voor de laagste prijs en de beste kwaliteit. Ontdek daarom snel ons ruime aanbod!

Pendeldeur douche in een kleine badkamer

Wil je een douche kopen, maar heb je een kleine badkamer? Dan is het vaak lastig om een draaideur in de douche te plaatsen. Pendeldeuren zijn een zeer geschikte keuze voor kleine badkamers. De dubbele pendeldeur neemt namelijk minder ruimte in beslag, omdat het twee korte openslaande deuren zijn. De deuren kunnen zowel naar binnen als buiten opendraaien, wat het dus nog makkelijker maakt in een kleine badkamer. Een pendeldeur douche is niet alleen heel praktisch, want daarnaast geven pendeldeuren de badkamer een elegante uitstraling. Pendeldeuren zijn zowel in een douchecabine als een inloopdouche mogelijk.

Pendeldeur in verschillende maten

Er zijn pendeldeuren in verschillende afmetingen en modellen. Wanneer je kiest voor een pendeldeur douche zul je dus te maken krijgen met de keuze voor het type pendeldeur en de afmeting. De afmetingen in de breedte variëren namelijk van 90 cm tot 130 cm. Dit ligt natuurlijk aan de breedte van je douche. Daarnaast zijn er ook verschillen in hoogte. Pendeldeuren zijn meestal tussen de 180 cm en 195 cm hoog. De meest populaire afmetingen vind je direct in het assortiment van Sanitairkamer.nl, maar ook voor afwijkende maten kun je bij ons terecht. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Je hebt daarnaast ook nog verschil in de verschillende soorten pendeldeuren. Dit verschil zit vooral in het type glas. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen mat en helder glas. Veel douchedeuren zijn voorzien van nano glas. Dit type glas met nano coating voorkomt kalkaanslag en is daarom gemakkelijk schoon te maken. Een mooi voorbeeld van pendeldeuren 120x200 cm met anti kalk coating zijn de pendeldeuren van Mueller.

Service

Heb je vragen over een pendeldeur douche van Sanitairkamer of één van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij bieden tal van mogelijkheden en geven je graag advies. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Harderwijk. Hier kun je onze hele assortiment zien, waaronder andere douchewanden en douchedeuren, zoals schuifdeuren. Wij vragen je wel om even te bellen om van tevoren een afspraak te maken.