Pendeldeuren

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Gemakkelijk de douche in en uit dankzij pendeldeuren!

Geen ruimte voor een standaard douchedeur in je inloopdouche? Denk dan eens aan een pendeldeur! Een pendeldeur is een glazen douchedeur die bestaat uit twee delen en die naar binnen en buiten geopend kunnen worden. De doucheruimte wordt afgesloten en het douchewater blijft netjes binnenboord. Handig! Bestel je pendeldeur los voor in een inloopdouche of koop deze al kant-en-klaar in een douchecabine

Extra veiligheid in de badkamer dankzij veiligheidsglas

Koop je een douchedeur, dan is de kans groot dat deze voorzien is van veiligheidsglas. Dit type glas is minimaal 6mm dik (hoe dikker, hoe beter) en bestaat uit meerdere lagen. Daardoor is het glas veel sterker dan normaal glas en breekt het bij een ongeluk niet in scherven maar scheurt het of breekt het in grotere stukken. Een stuk veiliger!

Tips voor het kalkvrij houden van je pendeldeuren

Je douche schoonmaken is misschien niet het allerleukste klusje. Maar wist je dat tegenwoordig de meeste glazen douchedeuren voorzien zijn van een speciale anti-kalkcoating? Deze coating zorgt ervoor dat kalk- en zeepresten zich veel lastiger hechten aan het glas. Helaas niet helemaal maar wel voor een groot gedeelte. Wil je weten hoe je jouw douche het beste schoonmaakt en je het glas 100% kalkvrij houdt? Lees onze blog met tips over je badkamer schoonmaken!