Wastafelkraan

Verkoper spreken
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tips voor het kopen van je badkamerkraan

Een badkamerkraan nodig of zelfs al op het oog? Bij het kopen van een kraan moeten wel een paar keuzes gemaakt worden. We nemen je mee in dit proces en geven je de handigste tips voor het kopen van je badkamerkraan!

Alle type wastafelkranen

Opbouw of inbouw badkamerkraan?

Allereerst, ga je de hele badkamer op de schop nemen of ga je voor een kleine upgrade? Een toffe gouden of zwarte kraan kan je badkamer al snel een hele andere look geven. Maar ga je je badkamer renoveren? Dan kun je ook kiezen voor een inbouw kraan. Bij een inbouw badkamerkraan komt de kraan uit de wand en dat vergt wat meer aanpassing dan bij een opbouw kraan.

Bediening van je badkamerkraan

Ga je jouw opbouw kraan vervangen, dan heb je te maken met een eengatsbediening. De bediening zit op de mengkraan zelf en kun je gemakkelijk. Ga je voor een inbouwkraan? Dan kun je kiezen uit een tweegatsbediening of driegatsbediening. Je bediening zit dan naast de kraan(uitloop) en bedien je los van de kraan. Bij een driegatsbediening bedien je warm en koud water los van elkaar. Meer fan van een elektrische kraan? Dan werkt deze kraan via een sensor en gaat aan en uit als je jouw handen voor de sensor houdt.

Stijl van je badkamerkraan

Wist je dat een wastafelkraan jouw badkamerstijl helemaal af kan maken? Het is de final touch op je ontwerp en kán een leuke speelse toevoeging geven. Zo heb je bijvoorbeeld hoekige kranen voor het versterken van jouw moderne badkamer, gouden kranen voor een warm gevoel en zwarte kranen die de industriële sfeer versterkt!