Wastafelkraan

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Standaard wastafelkraan

De standaard wastafelkraan is de meest voorkomende kraan in badkamers. Deze kranen zijn in verschillende series en maten leverbaar. Deze  wastafelkranen zijn voorzien van een mengkraan. Deze kunnen in verschillende soorten verkrijgbaar zijn namelijk:

 • eenhendel bediening
 • tweehendel bediening
 • draaiknoppen

Bij de eenhendel bediening bepaal je zelf snel en gemakkelijk de temperatuur en de juiste hoeveelheid water die je gewenst hebt. Bij de tweehendel bediening moet je het water mengen om ervoor te zorgen dat de juiste temperatuur gehaald wordt en de juiste hoeveelheid water. Vaak wordt er toch gekozen voor draaiknoppen omdat deze een elegante en luxe uitstraling geven. Ook komt de vierkante vorm steeds meer in beeld, omdat deze goed in de moderne badkamers past aangezien deze erg strak eruit ziet. De ronde wastafelkranen zijn meer door haar elegantie, tijdloos. kijk hiervoor bij Saniclear.

Merken

De meest populaire merken onder de wastafelkranen zijn:

 • Grohe
 • Saniclear
 • Wiesbaden
 • Mueller
 • Lambini Designs

De merken die hierboven staan aangegeven zijn tot nu de meest populaire merken op het gebied van wastafelkranen. Er zijn veel meer merken te zien op onze site zodat er voor ieder die wil iets tussen zit! Saniclear heeft verschillende series zodat je alles in dezelfde stijl af kan maken!

Materiaal

De meeste kranen zijn gemaakt van messing. Messing voor veel meer dingen dan alleen wastafelkranen gebruikt, de reden hierachter is dat messing zijn werk goed kan doen in vochtige en/of natte ruimten mede doordat dit niet kan roesten. Verder kunnen de kranen nog in metaal geleverd worden. Als je een wastafelkraan koopt moet je wel opletten dat de materiaalsoort bij de badkamer past zodat de gehele badkamer één compleet geheel wordt!

Service bij Santairkamer.nl

Sanitairkamer biedt verschillende soorten wastafelkranen aan, hierbij is er altijd wel één die aan je wensen voldoet! Je kan de wastafelkranen via Sanitairkamer eenvoudig en snel bestellen. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk het bestelde product bij jou te laten bezorgen, zodat jij er van kan gaan genieten. Ook andere producten kan je bij ons vinden zoals: douches, waskommen, badkamer accessoires.