Elektronische kraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Upgrade je badkamer met een elektrische kraan

Jouw badkamer voorzien van een sensor kraan? Groot gelijk heb je! Bij een elektrische kraan bedien je de kraan door je handen onder de sensor te houden. Gebeurt dat? Dan gaat de kraan aan. En haal je je handen weer weg, je raadt het vast, dan stopt de kraan. Fancy hè? Benieuwd naar de voordelen van zo’n sensorkraan? Lees vooral verder!

Extra hygiëne van een kraan met sensor

Het grootste voordeel van een elektrische kraan is de hoge mate van hygiëne. Bij een sensorkraan hoef je namelijk de kraan zelf niet meer aan te raken en dat is handig wanneer je kraan bijvoorbeeld door veel mensen gebruikt wordt óf je de contactpunten in huis wil verminderen. En zeg nou zelf, een sensor kraan past natuurlijk perfect in de badkamer van de toekomst!

Hoe regel je de temperatuur met een sensorkraan?

Je vraagt je misschien af: “Heb ik wel warm water met een kraan met sensor?”. Koop je een elektrische wastafelkraan dan is de temperatuur van de kraan vooraf al ingesteld of stel je zelf je voorkeurstemperatuur van je wastafelkraan in via een hendeltje aan de zijkant. Zo heb je altijd heerlijk warm water (heerlijk: warme handen!) óf juist lekker koel water (heerlijk tijdens warme dagen én is energiezuiniger).