Waskommen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Een waskom op je toilet, dít zijn de opties

Wij durven het wel te zeggen, een waskom in je toiletruimte is hartstikke hip. En wist je dat het de ruimte direct een moderne look geeft? Zo’n toilet waskom plaats je op een houten plank of op een toiletkastje en maak je af met een mooie designkraan, afvoerplug en sifon. Benieuwd naar het beste materiaal voor je waskom? Lees dan vooral verder.

Het beste materiaal voor je toilet waskom

Je toilet waskom scoor je in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Zo zijn deze kleine waskommen te verkrijgen in een grootte van 20 – 25cm en in de materialen: keramiek, natuursteen, solid surface, beton en bamboe. De materialen keramiek en solid surface zijn supersterk, vocht-, kras- en vlekbestendig en daardoor perfect voor het toilet en de badkamer. Natuursteen, bamboe en beton geven een natuurlijke en stoere look aan je toilet, maar wees iets voorzichtiger met deze materialen en impregneer deze materialen om lang van je toilet waskom te genieten!

Zo combineer je jouw waskom op houten plank

Een wasbak op een houten plank is een echte eyecatcher. Combineer je waskom dan ook met een mooie kraan en bijpassende afvoerplug en sifon. Bij een waskom op een fonteinplank is namelijk ook je afvoer goed te zien, het mooist is om daarom voor een mooi designsifon te gaan. Hoe combineer jij jouw toilet waskom het liefst?