Ligbad

Relax! Met een bad in huis kom je helemaal tot rust

Laat het bad maar vollopen! Heerlijk na een stressvolle dag op ‘t werk, een drukke periode of gewoon zomaar. Even ontspannen in bad en je zult zien dat je weer helemaal tot rust bent gekomen. Benieuwd naar ons assortiment baden? We leggen de opties even aan je voor!

Verschillende type baden

Naar wat voor type bad ben je op zoek? Een luxe optie of juist een goedkoop bad die meer in jouw budget past. Deze type baden vind je in ons assortiment:

Materiaal van je bad, zo maak de juiste keuze

Van plan om een nieuw bad te kopen? Dan kom je er al snel achter dat de meeste baden van acryl worden gemaakt. Acryl is gemakkelijk schoon te maken (en te houden) en wist je dat acryl een anti-slipwerking heeft? Daardoor is een bad van acryl een hele goede optie. Een nieuw materiaalsoort is solid surface. Solid surface heeft minimale poriën en naden waardoor vuil op het materiaal blijft liggen en er niet intrekt. Heel hygiënisch dus! Solid surface gaat ontzettend lang mee & is kras- en vuilbestendig. Wil je investeren in een bad waar je lang plezier van zal hebben? Dan is een solid surface bad een perfecte optie!

Deze baden zijn geschikt voor een kleine badkamer

Heb jij nou een kleine badkamer en wil je tóch graag genieten van een bad? Een hoekbad, douchebad of een half-vrijstaand bad is perfect voor kleine(re) badkamers. Een hoekbad heeft namelijk een speciale vorm die minder ruimte in beslag neemt maar je nog wel comfortabel kunt genieten van een heerlijk bad. En wil je graag een douche én een bad? Dat kan natuurlijk wanneer je een grote ruimte hebt. Is jouw badkamer wat kleiner, dan is een douchebad een goede oplossing. Dit bad is speciaal ontworpen om prettig in te kunnen badderen maar ook om in te staan. En heb je in je badkamer tóch geen ruimte voor ee nbad? Een jacuzzi in de tuin kan natuurlijk altijd! 

Deze twee baden zijn de trend van dit moment

Denk je tegenwoordig aan een bad in je badkamer en heb je de ruimte? Laat ons je gedachten even lezen. Jij denkt vást aan zo’n tof vrijstaand bad! Een vrijstaand bad heeft een moderne look en maakt van de ruimte direct een luxe badkamer. Daarnaast zijn jacuzzi’s voor buiten i.v.m. een tuindouche en een infraroodsauna en bubbelbaden voor binnen nog steeds een grote hit. Bubbels zijn favoriet & helpen zelfs voor een betere ontspanning in bad!


Veelgestelde vragen over baden

Wat zijn de verschillende opties in baden?

Een badkuip kopen? Dan heb je nogal wat keuze! Zo kun je gaan voor een vrijstaand bad, als je de ruimte hebt of gaan voor een inbouwbad maar ook voor een hoekbad, half-vrijstaand bad, jacuzzi voor buiten of een luxe bubbelbad voor binnen. En dan nog niet te spreken over de uitstraling, kleur en het materiaal. Lekker veel keuze om het perfecte bad uit te kiezen!

 

Welk bad is geschikt voor een kleine badkamer?

Heb je een kleine badkamer en kun je toch wel erg genieten van een bad? Dat is zeker mogelijk! De beste optie is dan een hoekbad. Een hoekbad is zo ontworpen dat deze minder ruimte in beslag neemt, maar je toch net zo lekker kunt badderen als een standaard bad. Maar een inbouwbad of een half-vrijstaand bad zijn ook perfecte opties voor jouw kleine badkamer. Deze baden kun je gemakkelijk tegen de wand plaatsen waardoor de loopruimte in de badkamer vrij blijft. Ideaal

Welk materiaal van je bad gaat het langst mee?

Naast uiterlijk en kleur kun je natuurlijk ook kiezen tussen verschillende materialen. Het meest gekozen materiaal is acryl. Acryl is sterk, wordt in combinatie met water niet glad en is relatief goedkoop. Een ander populair materiaal is solid surface. Een duurzaam materiaal dat jarenlang mooi blijft én superhygiënisch is.

 

Wat zijn trends onder baden?

Meer dan ooit is de badkamer naast een ruimte om je op te frissen ook een ruimte om tot rust te komen. Een grote trend onder baden is een modern vrijstaand bad en natuurlijk mag het luxe bubbelbad (binnen én buiten) ook niet ontbreken. Combineer je bad met een inbouwkraan of een vrijstaande badkraan voor een luxe look. PS: onze kranen komen in de mooiste kleurtjes!