Ligbad

Relax! Met een bad in huis kom je helemaal tot rust

Laat het bad maar vollopen! Heerlijk na een stressvolle dag op ‘t werk, een drukke periode of gewoon zomaar. Even ontspannen in bad en je zult zien dat je weer helemaal tot rust bent gekomen. Benieuwd naar ons assortiment baden? We leggen de opties even aan je voor!

Verschillende type baden

Naar wat voor type bad ben je op zoek? Een luxe optie of juist een goedkoop bad die meer in jouw budget past. Deze type baden vind je in ons assortiment:

Materiaal van je bad, zo maak de juiste keuze

Van plan om een nieuw bad te kopen? Dan kom je er al snel achter dat de meeste baden van acryl worden gemaakt. Acryl is gemakkelijk schoon te maken (en te houden) en wist je dat acryl een anti-slipwerking heeft? Daardoor is een bad van acryl een hele goede optie. Een nieuw materiaalsoort is solid surface. Solid surface heeft minimale poriën en naden waardoor vuil op het materiaal blijft liggen en er niet intrekt. Heel hygiënisch dus! Solid surface gaat ontzettend lang mee & is kras- en vuilbestendig. Wil je investeren in een bad waar je lang plezier van zal hebben? Dan is een solid surface bad een perfecte optie!

Deze twee baden zijn de trend van dit moment

Denk je tegenwoordig aan een bad in je badkamer en heb je de ruimte? Laat ons je gedachten even lezen. Jij denkt vást aan zo’n tof vrijstaand bad! Een vrijstaand bad heeft een moderne look en maakt van de ruimte direct een luxe badkamer. Daarnaast zijn jacuzzi’s voor buiten en bubbelbaden voor binnen nog steeds een grote hit. Bubbels zijn favoriet & helpen zelfs voor een betere ontspanning in bad!