Terrazzo tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Ga voor een retrolook met terrazzo tegels

Helemaal fan van terrazzo tegels? Deze toffe tegels zijn weer helemaal in opkomst dankzij de retro interieurtrend en deze retro tegels zijn daarom ook te spotten in de retro badkamer. Heb je een jarendertighuis? Dan is een terrazzo vloer nog vaak terug te zien als tegelvloer in de hal, in de keuken en in het toilet. Terrazzo tegels zijn mooi te combineren met pastelkleuren en goud sanitair of houd het geheel lekker minimalistisch met wit- en zwarttinten.

Terrazzo tegels van keramiek of natuursteen?

Onze terrazzo tegels zijn in twee soorten materialen te verkrijgen, namelijk gemaakt van natuursteen of keramiek. Het voordeel van natuurstenen tegels is dat elke tegel uniek is en je daardoor echt een bijzonder resultaat krijgt. Het nadeel is wel dat natuurstenen tegels wat kwetsbaarder zijn en meer onderhoud nodig hebben dan keramische tegels. Keramische tegels worden in grote aantallen geproduceerd en zijn daardoor allemaal hetzelfde. Handig tijdens 't plaatsen! Dit geeft een strakke look en zijn gemakkelijk schoon te maken én te houden! 

Terrazzo tegels in de hal, het toilet en de badkamer

Onze terrazzo tegels kunnen in elke ruimte in huis geplaatst worden. Handig hè? Als toilettegels, in de badkamer, de hal of als keukentegels! De grootste voordelen van tegels in huis zijn toch wel het schoonmaakgemak én dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming. Heerlijk warme voeten!

Hoe combineer je terrazzo tegels?

Terrazzo tegels zijn echte eyecatchers en kunnen met veel tinten gecombineerd worden. Ze bestaan namelijk zelf vaak al uit verschillende kleurtinten! Combineer terrazzo tegels met tegels in een tint uit de tegel (bijvoorbeeld met leuke oud Hollandse tegels) of houd de muren rustig met witte of ivoorkleurige tegels (bijvoorbeeld visgraattegels) om de aandacht bij de terrazzo te houden. Wist je dat je terrazzo tegels ook als wandtegels kunt plaatsen? Leuk bijvoorbeeld in de retro badkamer of het toilet! Tip: combineer terrazzo tegels met een gekleurde kraan!