Zwarte spiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een industriële en stoere look met een zwarte spiegel

Stoer, trendy & lekker industrieel. Dat moet de zwarte spiegel zijn! Een zwarte spiegel is bijna altijd te vinden in een moderne of industriële badkamer. Maar wist je dat dit type spiegel ook vaak terug te zien is in een retro badkamer? Lekker veelzijdig dus! We vertellen je welke opties je hebt in zwarte spiegels en hoe je deze kunt combineren. 

Verschillende type industriële spiegels

Een zwarte spiegel is natuurlijk in verschillende vormen te verkrijgen. Ga je voor een rechthoekige spiegel, een ronde spiegel, een halfronde spiegel, een spiegel met verlichting (perfect als badkamerspiegel), een spiegel met plankje of een staande spiegel die je als eyecatcher tegen de muur zet? De keuze is reuze! En zoek je een zwarte spiegel voor in je toilet, in je woonkamer of als hal spiegel? Dan hebben we ook zwarte spiegels voor je zonder verlichting!

Upgrade je badkamer met een zwarte spiegel

Zwarte spiegels zijn bij ons niet zomaar zwarte spiegels. Zo heb je ze zoals we hierboven al zeiden in diverse vormen, maar kunnen ze ook spiegelverwarming of verlichting bevatten. Spiegelverwarming zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat tijdens het douchen en spiegels met verlichting zorgen voor een extra lichtpunt in de badkamer. Zo kun je dankzij jouw industriele spiegel extra goed zien waar je loopt, hoe je je make-up aanbrengt en hoeveel je van je baard trimt. En mag 't voor jou allemaal nog wat duidelijker? Maak jouw zwarte spiegel dan compeet met een handige scheerspiegel. Voor welk type zwarte spiegel ga jij?