Gesloten douchecabine

actie complete douchecabines
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

In een gesloten douchecabine blijft het heerlijk warm!

Dit is een ode aan de gesloten douchecabine, want tocht is toch wel een van de laatste dingen die we willen als we lekker staan te douchen. Een groot voordeel van een gesloten douchecabine is ook dat het water binnenboord blijft. En wist je dat een gesloten douchecabine al helemaal compleet is met een douchekop en douchebak? Scheelt weer!

Lekker luxe zo’n gesloten douchecabine

Elk van de gesloten douchecabines is voorzien van een douchekop (vaak een inbouw douche), handdouche, douchebak en afvoer. Maar wist je dat gesloten douchecabines ook luxe toevoegingen kunnen hebben zoals een ventilator, radio, massagejets, verlichting of een krukje om tijdens het douchen even lekker op bij te komen. Bekijk daarom ons assortiment eens grondig en bepaal welke complete douchecabine het moet gaan worden!


Veelgestelde vragen over gesloten douchecabine

Wat zijn de voordelen van een gesloten douchecabine?

Dankzij een gesloten douchecabine hoef je niet los op zoek naar je douchecabine, regendouche en douchebak maar koop je een douchecabine die gelijk al alles bevat. Een gesloten douchecabine bevat ook een plafond waardoor de warmte heerlijk in de cabine blijft en niet ontsnapt. Extra luxe douchen doe je dus in een gesloten douchecabine!

 

Wat is inbegrepen in een gesloten douchecabine?

Ben je op zoek naar een luxe douche? Dan mag een gesloten douchecabine zeker niet ontbreken. Met een gesloten douchecabine ben je in de douche in een keer klaar! Zo’n kant-en-klare douche bevat al een douchecabine, douchebak, regendouche en afhankelijk van het type ook een handdouche, radio, afzuiging, douchebad, lampjes, ventilator en massagejets.

Wat zijn de opties rondom gesloten douchecabines?

Een gesloten douchecabine herken je misschien aan z’n kwartronde vorm, maar tegenwoordig bestaan ze ook in een vierkante en rechthoekige vorm. Nét hoeveel plek je hebt. Ga voor een gesloten douchecabine met een gesloten plafond of voor een open model wanneer je de bovenkant liever openhoudt.

 

Wat is het verschil tussen een douchecabine, complete douchecabine en gesloten douchecabine?

Bij een complete douchecabine en een gesloten douchecabine hoef je zelf niet meer je regendouche, douchebak en douchecabine bij elkaar uit te zoeken. Het verschil tussen deze twee is dat de gesloten douchecabine helemaal afgesloten is en een complete douchecabine aan de bovenkant ook open kan zijn.