Gesloten douchecabine

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Gesloten douchecabine kopen bij Sanitairkamer.nl

Bent u op zoek naar een complete oplossing voor in de badkamer? Kies dan voor een complete gesloten douchecabine. In de categorie complete douchecabines hebben wij ook cabines die volledig gesloten zijn, deze beschikken over een dak met hierin de douche, verlichting en een ventilator. Met een complete douchecabine bent u in één keer klaar omdat deze voorzien is van alles wat u nodig heeft om te douchen!

Waarom een gesloten douchecabine?

Een gesloten douchecabine heeft als voordeel dat u minder last heeft van waterdamp waardoor bijvoorbeeld de spiegel beslaat. Het overgrote deel van het water, en de damp die daarbij komt kijken, blijft in de cabine. In het dak van de cabine zit een ventilator om te zorgen voor een voldoende lucht circulatie.

De cabines zijn voorzien van een regendouche, handdouche en vaak luxe opties zoals een radio of massagejets! Er zijn ook modellen met een extra diepe douchebak. Deze kunt u als badje gebruiken.

Ruime keuze in maten en vormen

Complete gesloten douchecabines zijn er in alle gangbare maten. Zo kunt u kiezen voor een complete douchecabine van 80x80, 90x90 of 100x100 centimeter. Daarnaast zijn iets minder gebruikte maten ook mogelijk, bijvoorbeeld een ruimte 120x80cm complete douchecabine.

Kiest u voor een kwartronde, vierkante of rechthoekige complete douchecabine? Bedenk goed hoeveel ruimte u heeft, in welke hoek u de cabine wilt plaatsen en of u genoeg instapruimte heeft.

Opties in je nieuwe douchecabine

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u een complete oplossing in de badkamer ervaren. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van de luxe douchecabine.

Welke opties heb ik?

 • Regendouche
 • Handdouche
 • Massage jets
 • Radio
 • LED verlichting
 • Ventilatie

En nog vele andere kleine opties, zo zijn er douchecabines met planchetten in de achterwand.

Is een complete gesloten douchecabine niet de beste oplossing?

Een douchecabine compleet met bak is een handige oplossing, maar niet iedereen vind dit de mooiste oplossing. Als u de badkamer aan het verbouwen bent kunt u ook overwegen om te kiezen voor een normale douchecabine of inloopdouche.

Er zit geen limiet aan de mogelijkheden en verschillende stijlen waar u uit kunt kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de moderne Sealskin douchecabines.

Kiest u ervoor om een eigen douchecabine samen te stellen, denk er dan aan om een inloopdouche, douchekraan, douchegoot en tegels uit te zoeken!

Vergeet niet de rest van de badkamer af te maken!

Bent u uw badkamer opnieuw aan het inrichten? Kies dan naast uw vrijstaande douchecabine voor een mooie accessoires set! In het assortiment van Sanitairkamer vind u alles wat u nodig heeft om uw badkamer of toilet compleet te maken.  

Service van Sanitairkamer

Wij kunnen een complete douchecabine goedkoop aanbieden omdat wij direct inkopen bij de leverancier. Zo houden wij de prijzen laag en kunnen wij snel leveren! Weet u niet welke douchecabine u moet kiezen? Neem dan contact met ons op, onze professionals staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw beslissing.

Wilt u de douchecabine eerst zien en ervaren? Kom dan langs in onze showrooms, wij hebben een aantal modellen opgesteld staan!