Marokkaanse tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Marokkaanse tegels brengen éxtra gezelligheid in je huis!

O, wat gezellig die Marokkaanse tegels! Met Marokkaanse tegels breng je wat extra kleur in huis en doordat elke tegel uniek of zelfs handgemaakt is creëer je een extra unieke look! De Marokkaanse tegel herken je aan zijn kleur(verschil) & vorm. Vierkante handgemaakte zelliges, tegels met een (gekleurd) patroon en vooral tegels met kleurverschil kenmerken Marokkaanse tegels. En we houden ervan!

Marokkaanse tegels in de keuken, badkamer, toilet, of...?

Marokkaanse tegels horen alleen in het toilet of de badkamer thuis? Daar denken wij anders over! Marokkaanse tegels in de keuken of juist als halve muur in de hal is ontzettend trendy én uniek! Wil jij Marokkaanse tegels wel in je badkamer plaatsen? Plaats deze trendy badkamertegels dan bijvoorbeeld op de wc ombouw of achter je badkamermeubel als echte eyecatcher!

Hoe combineer je Marokkaanse tegels?

Dat Marrokkaanse tegels de aandacht trekken hoeven we je misschien niet te vertellen. Maar hoe combineer je deze drukke tegels nou? We adviseren eigenlijk altijd: kies voor maximaal 2/3 tegels in je badkamer of toilet en ga je voor een gekleurde tegel zoals een Marokkaanse tegel, houd dan de rest rustig om balans te houden!