Marokkaanse tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Marokkaanse tegels brengen éxtra gezelligheid in je huis!

O, wat gezellig die Marokkaanse tegels! Met Marokkaanse tegels breng je wat extra kleur in huis en doordat elke tegel uniek of zelfs handgemaakt is creëer je een unieke look! De Marokkaanse tegel herken je aan zijn kleur(verschil) & vorm. Vrolijke kleurtjes, vierkante zellige tegels, tegels met een (gekleurd) patroon en tegels met kleurverschil kenmerken Marokkaanse tegels. En we houden ervan! Trendtip: onze gouden tegels horen hier helemaal thuis!

Marokkaanse tegels in heel je huis

Marokkaanse tegels horen alleen in het toilet of de badkamer thuis? Daar denken wij anders over! Marokkaanse tegels als keukentegels of juist als halve muur in de hal is ontzettend trendy én uniek! Wil jij Marokkaanse tegels wel in je badkamer of toilet plaatsen? Plaats deze trendy tegels dan bijvoorbeeld als wc-tegel op de wc-ombouw of als wandtegel achter je badkamermeubel als echte eyecatcher!

De voordelen van Marokkaanse tegels

Wist je dat de meeste Marokkaanse tegels gemaakt worden van keramiek? Het voordeel van keramische tegels is dat ze supersterk zijn, niet slijten en gemakkelijk schoon te maken (en te houden) zijn. Marokkaanse tegels worden in grote aantallen geproduceerd en dat heeft als voordeel dat er lekker veel keuze is. Tijd om de Marokkaanse sfeer naar de Nederlandse huizen te halen!

Hoe combineer je Marokkaanse tegels?

Dat Marrokkaanse tegels de aandacht trekken hoeven we je misschien niet te vertellen. Maar hoe combineer je deze drukke tegels nou? We adviseren eigenlijk altijd: kies voor maximaal 2/3 verschillende tegels in je badkamer of toilet en ga je voor een gekleurde tegel zoals een Marokkaanse tegel, houd dan de rest rustig met grote tegels om balans te houden!