Draaideuren

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douchedeur met draaideur kopen

De meest traditionele douchedeuren zijn de draaideuren. Wil je af van je douchegordijn in je badkamer? Kies dan een prachtige glazen draaideuren uit. Niet langer heb je last van een natte vloer of een vochtig douchegordijn. De voordelen van mooie douchedeuren en draaideuren zijn er ten overvloede.

Ten eerste zorgen draaideuren ervoor dat water en vochtig in het douchegebied in je badkamer blijft. Dankzij de glazen draaideuren wordt de ruimte afgesloten. In combinatie met een trekker zijn de draaideuren in een mum van tijd vochtvrij en is het vochtgehalte in je badkamer heel laag. Als er in de badkamer nog een goed luchtcirculatiesysteem wordt geïnstalleerd zal de kans op schimmelvorming drastisch omlaag gaan.

Kies voor veiligheidsglas

Alle draaideuren worden gemaakt van veiligheidsglas. Dit is vooral helder glas dat uit meerdere lagen staat waartussen een folielaag zit. Hierdoor breekt glas niet in scherven maar in brokken. Mocht er een valpartij zijn in de badkamer dan voorkom je een groot deel van de wondjes met veiligheidsglas. Draaideuren met veiligheidsglas zijn er te vinden in verschillende diktes, de meest gekozen dikte is 6mm veiligheidsglas en 8mm veiligheidsglas.

Verschillende soorten draaideuren

Bij Sanitairkamer heb je de keuze uit twee soorten draaideuren, te weten een deur met één draaideur of met twee draaideuren. De keuze voor één of twee draaideuren hangt af van de doorloop in je badkamer. Heb je een kleine doorloop dan is het verstandig om te kiezen voor twee draaideuren, deze zijn kleiner waardoor een kleinere ruimte wordt gebruikt als de douchecabine open staat.

De draaideur met vast segment is onze standaard. Draaideuren kunnen worden geleverd in een hoek of als een rechte lijn deuren. Vergeet niet dat die vorm vaststaat als je bestelt. De draaideuren bestaan uit één of meerdere vaste segmenten in combinatie met één of meerdere delen die naar buiten draaien. Met deze draaicirkel moet je dan ook zeker rekening houden als je bezig bent met het intekenen van je nieuwe badruimte.

Onze draaideuren komen met of zonder profielen. De kleur van de profielen is chroom, matchroom, RVS, wit of zwart. De chromen profielen en RVS profielen worden het meeste gebruikt door de merken van Sanitairkamer.

Draaideuren met nano-coating

Nano-coating is een speciale anti-kalk coating. De draaideuren zijn behandeld met deze speciale coating waardoor ze makkelijker schoon te maken zijn. Daarnaast hecht kalk dus ook minder snel waardoor het glas van je draaideuren mooi helder blijft.

De merken draaideuren

Draaideuren kopen? Bij Sanitairkamer proberen we altijd meerdere merken in te kopen voor alle soorten producten die we verkopen. Draaideuren kun je kopen van de merken Badstuber, Best Design, Novellini, Plieger en meer. Dit zijn merken die draaideuren verkopen van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar meer voordelige douchedeuren? Kijk dan ook eens naar onze collectie schuifdeuren. Een echte aanrader in ons assortiment is de Mueller Clean Profielloze douchedeur 80x200cm!

Service van Sanitairkamer

Naast draaideuren voor in de douche kun je bij Sanitairkamer ook mooie andere producten kopen voor je badkamer of toiletruimte. Echte aanraders zijn onze vrijstaande baden, regendouche, complete douchecabines, wastafel accessoires, een douchebak en vouwdeuren. Daarnaast kun je voor alle douche onderdelen bij ons terecht zoals ook voor een douchegoot.

Op zoek naar douchedeuren op maat? Dat kan natuurlijk bij Sanitairkamer. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het op maat bestellen van draaideuren.

Sanitairkamer test altijd alle producten die we inkopen. Defecte producten komen niet door onze keuring heen en worden niet opgenomen in ons assortiment. Qua garantie nemen we altijd de garantie tijd over die het merk geeft.