Losse fontein

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Los fontein of waskom voor je toilet nodig?

Die scoor je natuurlijk hier! De grootste trend in het toilet is toch wel een zwarte fontein óf een waskom. Een waskom voor je toilet, past dat wel? Jazeker! Net als dat een wc wasbak kleiner is dan een wasbak in de badkamer, is ook de grootte van de waskom aangepast naar de vaak wat kleinere ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden en waar je op moet letten bij het kopen van een fontein? Dat vertellen we je!

Verschillende type fonteinen

In een toilet heb je vaak maar ruimte voor een kleine wastafel. Heb je een klein toilet? Ga dan voor een rechthoekig fontein óf een hoekfontein. Deze plaats je in de hoek zodat je maximaal gebruikmaakt van de (kleine) ruimte. Mis je wat opbergruimte in je toilet? Ga dan voor een toiletmeubel! Dit meubel bevat een frame, lade of kastje waar je jouw toiletspulletjes netjes in kunt opbergen.

Hier moet je op letten bij het kopen van een fontein

Bij het kopen van een wastafel of fontein is het natuurlijk belangrijk om te weten van welk materiaal deze gemaakt is. De meeste fonteinen zijn gemaakt van keramiek, een sterk materiaal dat een perfecte match is in de badkamer of het toilet. De meest unieke en natuurlijke look krijg je met een natuurstenen fontein en het meest duurzame en hygiënische materiaal voor je fontein is solid surface.

Maak het jezelf gemakkelijk: koop een fonteinset

Dankzij onze fonteinsetjes houd jij tijd over! Wij verzamelden de mooiste en populairste items voor je en bundelden die in mooie fonteinsets. Een fonteinset bestaat uit een fontein, toiletkraan, sifon en afvoerplug die perfect bij elkaar matchen. Denk aan een marmerlook fontein met een gouden kraan óf een stoer zwart fontein met een zwarte kraan. Wat gaat de look worden van jouw fontein?