Marmer tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Heerlijk chic met marmeren tegels

Welk type tegel geeft er nou een luxere uitstraling aan de badkamer dan de marmeren tegel? Marmeren tegels zijn klassiek, hip en ontzettend stijlvol. Ze zijn geschikt voor het toilet, de badkamer maar zeker ook in andere ruimtes in huis (de hal bijvoorbeeld, wij zijn helemaal fan!). Ons assortiment marmer tegels bestaat uit twee types, namelijk marmerlook tegels en écht marmeren tegels. 

Marmerlook tegels, goedkoop is duurkoop?

Op zoek naar goedkope marmer tegels? Ga voor marmerlook tegels! Onze collectie marmerlook tegels vallen onder de verzamelnaam keramische tegels en hebben de herkenbare print waar marmer om bekendstaat. Nét echt! Marmerlook tegels zijn gemakkelijk te onderhouden, gemakkelijk schoon te maken én zijn licht van stuk wat het gemakkelijker plaatst om te plaatsen.

Lekker luxe: combineer marmeren tegels met goud

Wil jij jouw badkamer een luxe uitstraling geven? Ga voor marmer tegels, of marmerlook tegels en combineer ze met gouden kranen voor een éxtra luxe effect! Benieuwd naar meer manieren om je luxe badkamer in te richten? Lees onze blog waarin we alles vertellen over het creëren van je eigen luxe badkamer!

Trek marmeren vloertegels door op de wand

Marmeren vloertegels kunnen zeker ook op de wand geplaatst worden, zeker wanneer je voor marmerlook tegels kiest. Marmerlook tegels zijn namelijk lichter en daardoor gemakkelijk als wandtegels te plaatsen. Ga je voor echt marmer? Zorg dan voor extra sterk bevestigingsmateriaal om je vloertegel goed te kunnen bevestigen. Marmer is een steensoort en is een stuk zwaarder dan keramische tegels. Vloertegels doortrekken op (een deel van) de wand zorgt voor rust & eenheid en vaak wordt dit gedaan als accentwand achter het toilet of op het wandje achter de douche.