Marmer tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Heerlijk chic met marmeren tegels

Welk type tegel geeft er nou een luxere uitstraling aan de badkamer dan de marmeren tegel? Marmeren tegels zijn klassiek, hip en ontzettend stijlvol. Ze zijn geschikt voor het toilet, de badkamer maar zeker ook in andere ruimtes in huis (de hal bijvoorbeeld, wij zijn helemaal fan!). Ons assortiment marmer tegels bestaat uit twee types, namelijk marmerlook tegels en natuurstenen tegels

Marmerlook tegels, goedkoop is duurkoop?

Op zoek naar goedkope marmer tegels? Ga voor marmerlook tegels! Onze collectie marmerlook tegels vallen onder de verzamelnaam keramische tegels en hebben de herkenbare print waar marmer om bekendstaat. Nét echt! Marmerlook tegels zijn gemakkelijk te onderhouden, gemakkelijk schoon te maken én zijn licht van stuk wat het gemakkelijker plaatst om te plaatsen.

Fan van glanzend marmer? Plaats dit niet op de vloer

Onze marmeren tegels kunnen feitelijk als vloer- en wandtegels geplaatst worden, maar ben je fan van glanzende tegels? Denk er dan aan deze alleen op de wand te plaatsen. Glanzende tegels worden in combinatie met water spek- en spekglad en zijn daardoor onveilig. Fan van marmer op de vloer én wand? Check daarom altijd of je vloertegel een antislipwaarde heeft die geschikt is voor in de badkamer!

Lekker luxe: combineer marmeren tegels met goud

Wil jij jouw badkamer of toilet een luxe uitstraling geven? Ga voor marmer(look) tegels en combineer ze met gouden kranen of gouden tegels voor een éxtra luxe effect! Benieuwd naar meer manieren om je marmeren badkamer in te richten? Lees onze blog waarin we alles vertellen over het creëren van je eigen luxe badkamer! Wist je dat marmeren tegels ook vaak als wc-tegels geplaatst worden? Voor een extra chic toilet!

Trek marmeren vloertegels door op de wand

Marmeren vloertegels kunnen zeker ook op de wand geplaatst worden, zeker wanneer je voor marmerlook tegels kiest. Marmerlook tegels zijn namelijk lichter en daardoor gemakkelijk als wandtegels te plaatsen. Ga je voor echt marmer? Zorg dan voor extra sterk bevestigingsmateriaal om je vloertegel goed te kunnen bevestigen. Marmer is een steensoort en is een stuk zwaarder dan keramische tegels. Vloertegels doortrekken op (een deel van) de wand zorgt voor rust & eenheid en vaak wordt dit gedaan als accentwand achter het toilet of op het wandje achter de douche. 

Combineer je marmertegels met kleurrijke tegels

Wordt het naar jouw smaak wel erg wit in de ruimte met al dat marmer en houd je tegelijkertijd ook wel van kleur? Denk dan eens aan een accentmuurtje met Marokkaanse tegels, zelliges of kleurrijke Spaanse tegels. Deze kleurrijke tegels plaats je bijvoorbeeld achter je badkamermeubel, op je toilet- of badombouw of juist als eyecatcher in je doucheruimte. Combineer marmer met bijvoorbeeld roze zelliges, groene tegels of blauwe visschubtegels. Zo breng je in jouw badkamer vol marmeren tegels ook wat toffe kleuraccenten aan!