Half-vrijstaande baden

Filteren
Filteren

Half vrijstaand ligbad

Een half vrijstaand ligbad. Wat is dat nou eigenlijk precies? Het lijkt wel op een vrijstaand bad, maar is anders doordat niet alle zijden van heb bad toegankelijk zijn. Het half vrijstaande bad zit namelijk aan één kant, soms twee kanten bevestigd aan de muur. Oogt nog steeds ruimtelijk!

Mueller baden

De Mueller Back to Wall is een perfecte oplossing voor de look and feel van een vrijstaand bad, maar dan uitgevoerd in een half vrijstaand bad. Enkel de rug van het bad wordt tegen de muur geplaatst.

Badstuber baden

De Badstuber Paris is het perfecte voorbeeld van een design bad. Het half vrijstaande bad is gemaakt van 100% acryl. Doordat het 100% acryl is, zijn de randen zeer strak afgewerkt. Geen lompe en robuuste randen, maar een zeer fijne en dunne afwerking.

Xenz baden

We bieden een ruim assortiment Xenz baden, waarvan ook half vrijstaande baden. De Xenz Charley is een modern vormgegeven ligbad met massieve randen. Deze elegante badkuip wordt bevestigd aan de muur, hierdoor bespaar je ruimte maar heb je toch de look van een vrijstaande badkuip.

Half vrijstaand bad kopen

Bekijk ons ruime assortiment half vrijstaande baden in onze webshop en kies je favoriet! Kom je er niet helemaal uit en wil je graag advies van een specialist? Kom langs in onze showroom Harderwijk of showroom Nieuwegein.