Uitstortgootsteen

Filteren
Filteren

Uitstortgootsteen kopen bij Sanitairkamer.nl

De uitstortgootsteen is de perfecte gootsteen voor je berging of zolder. De robuuste uitstortgootsteen is perfect voor het vullen van emmers, afspoelen van laarzen of het uithangen van je tuinhandschoenen. Een uitstortgootsteen is bij Sanitairkamer.nl verkrijgbaar in meerdere vormen en maten. Je kan kiezen voor een uitstortgootsteen zonder rooster of met stootrand. Zo bieden wij de beste uitstortgootsteen in elke situatie.

Wat is een uitstortgootsteen?

Uitstortgootstenen zijn praktische spoelbakken die meestal geplaatst worden in tuinen, garages en bijkeukens. Door hun robuuste en diepe omvang zijn ze perfect voor het schoonmaken van tuinartikelen, zoals laarzen, maar ook voor het vullen van grote emmers en potten.

Natuurlijk kan een basic uitstortgootsteen ook in een keuken of badkamer geplaatst worden. Deze diepe gootsteen heeft vele voordelen. Zo kan je ook makkelijk de afwas in deze gootsteen schoonspoelen of een sopje in de uitstortgootsteen maken om je badkamer mee schoon te maken. Het enige nadeel van de uitstortgootsteen is dat het een grote gootsteen is. Hierdoor is het belangrijk om te kijken of deze wel past in de ruimte. Vergeet dan ook niet goed op te meten hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voordat je kiest voor een uitstortgootsteen in de badkamer of het toilet. Twijfel je of heb je vragen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Voordelen van een uitstortgootsteen

Een uitstortgootsteen heeft vele voordelen. Uitstortgootstenen zijn verkrijgbaar in diverse maten en verschillende materialen. Hierdoor kan een uitstortgootsteen veel meer water in één keer kwijt en door het handige spatbord wordt je muur niet meer nat als je een emmer leegt. De verschillende materialen zorgen er ook voor dat je altijd de juiste gootsteen kan kiezen. Zo kan je gemakkelijk je bijtende stoffen en zuren verwerken in de gootsteen.

Tips en tricks voor jouw uitstortgootsteen

Een uitstortgootsteen is heel erg handig voor je praktische zaken, maar met deze tips wordt jouw uitstortgootsteen nog beter. Door middel van een emmerrooster kun je makkelijk een emmer, gieter of pot vullen. Een emmerrooster voorkomt dat je pot, gieter of emmer in het water staat en kan je makkelijk navullen terwijl het water wegloopt. De ophanghoogte van je gootsteen is heel belangrijk. Jouw emmers, potten en gieters moeten wel tussen de kraan en de uitstortgootsteen passen, anders zijn deze moeilijk te vullen. De ophanghoogte moet van te voren goed bekeken worden. Als je het te laag ophangt kan je last krijgen van je rug bij het tillen van zware objecten.

Uitstortgootsteen merken

Sanitairkamer.nl biedt graag een diep en breed assortiment aan aan haar klanten. Hierdoor verkopen we niet alleen A merken maar ook bijvoorbeeld ons huismerk Lambini Designs. Door ons breed assortiment is er genoeg keus voor iedereen. Als je de prijs hoog vindt van een merk is er altijd een goedkoper alternatief. Qua uitstortgootstenen verkopen we onder andere de volgende merken: ABU, Basic, Best Design, Duravit, Elcee, Keramag, Sphinx, Venlo en Villeroy & Boch.

Uitstortgootstenen materiaalsoorten

Uitstortgootstenen zijn te krijgen in verschillende soorten materiaal. Check goed welke soort je bestelt aangezien iedere materiaalsoort andere voordelen en voor ander gebruik gemaakt is. De materialen zijn: acryl, keramiek, kunststof, plaatstaal en RVS.

Uitstortgootsteen van acryl

Uitstortgootstenen van acryl zijn meestal verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Ze zijn alleen niet zo goed bestand tegen krassen en kleurstoffen. Ze zijn ook niet met elk reinigingsproduct te behandelen. Als je op zoek bent naar een acryl uitstortgootsteen, bekijk dan eens de uitstortgootsteen van ABU.

Keramische gootsteen

Keramiek wordt al jaren gebruikt. Keramische gootstenen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en door de stevige laag glazuur en zijn ze krasbestendig. Naast de stevige laag hebben ze geen problemen met huishoudelijke producten en kokend water. Het is dus sterk en onderhoudsvrij. Keramische uitstortgootstenen zijn gevoelig voor beschadigingen en zijn niet goed bestand tegen de impact van zware en harde materialen. Hierdoor kunnen ze breken. Dit kan wel opgelost worden door een uitstortgootsteen met stootrand. Bekijk eens de keramiek gootsteen van Villeroy & Boch.

Uitstortgootstenen van kunstof

Kunststof gootstenen zijn goedkoop en onderhoudsvriendelijk, maar deze moet je regelmatig schoonmaken. Als dit niet gebeurt kan de kalk afzetten op de bak en kan dit leiden tot verkleuring. Kunststof uitstortgootsten hebben natuurlijk ook een spatscherm en kleine krassen kunnen weggepolijst worden.

Plaatstaal materiaal

Plaatstalen uitstortgootstenen zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren. Jammer genoeg zijn ze niet goed bestand tegen de impact van harde en zware materialen net als bij keramiek. Sanitairkamer heeft een uitgebreid assortiment. Bij ons vind je zeker je plaatstalen uitstortgootsteen.

Uitstortgootsten van sterk RVS

RVS gootstenen zijn heel goed en sterk. Er zijn meerdere uitvoeringen, maar het is niet krasvrij. Hierdoor kan het schuren van het oppervlak zorgen voor krassen. Schuren door bijvoorbeeld een spons of reinigingsmiddel leiden dan tot beschadigingen in de bak.

Service van Sanitairkamer.nl

Sanitairkamer is al meer dan tien jaar actief in de verkoop van sanitair artikelen. Hierdoor kunnen we je altijd helpen met vragen en/of opmerkingen over jouw situatie. Heb je moeite met het uitzoeken van een uitstortgootsteen? Of twijfel je tussen een dubbele spoelbak of een enkele? Neem dan contact op met onze klantenservice! Onze medewerkers helpen graag met je vragen en opmerkingen. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen.

Naast onze online webshop kan je al onze producten ook bekijken in een van onze showrooms. Ben je aan het twijfelen over een bepaald product die je in je nieuwe badkamer wilt hebben? dan raden wij een bezoek aan onze winkel zeker aan. Maak een afspraak met een van onze sanitair experts. Zij kunnen een mooie 3D-tekening van je droombadkamer maken. Check de openingstijden. Misschien zijn we vandaag wel open!

Een uitststortgootsteen bestel je natuurlijk bij Sanitairkamer.nl Naast de velen uitstortgootstenen kan je bij de webshop van sanitairkamer.nl ook terecht voor toiletten, radiatoren, spiegels, tegels, kranen en meer. Doordat we groot inkopen, zorgen we ervoor dat je altijd de laagste prijs krijgt voor jouw artikelen. Bestellingen boven de €100,- krijgen gratis verzending.