Radiatorkraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Radiatorkraan kopen

Wat doet een radiatorkraan? Een radiatorkraan regelt de warmte tussen de centrale verwarming en de radiator. Dit doet hij door de aanvoer van warm water naar de radiator te regelen. Zo zorg je ervoor dat het niet te warm wordt in een ruimte. Bij Sanitairkamer kun je kiezen voor een gewone radiatorkraan of een thermostatische radiatorkraan.

Wat is een thermostaat radiatorkraan?

Een thermostatische radiatorkraan regelt de warmte van een radiator. Dit gebeurt door middel van een draaiknop. Met de draaiknop kun je de minimale warmte van een ruimte aangeven. De thermostaat radiatorkraan meet de warmte in de ruimte op. Dit doet hij door een ingebouwde regeling en voeler. Bij een lagere temperatuur dan de ingestelde temperatuur laat de kraan water door naar de radiator. Hierdoor kan de ruimte verwarmt worden. Bij een handmatige radiatorkraan regel jezelf de toevoer naar de radiator. De handmatige kraan blijft warm water sturen naar de radiator. Ook als de ruimte al warm genoeg is.

Radiatorkraan vervangen voor een thermostatische radiatorkraan

Het is mogelijk om een radiatorkraan te vervangen voor een thermostaat kraan. Dit zorgt voor een makkelijke warmteregeling in verschillende ruimtes. Wil jij jouw radiatorkraan vervangen voor een thermostatische radiatorknop? Let dan heel goed op de maten van de

kranen, want deze kunnen van elkaar verschillen. Het kan dan zijn dat je de koperen leidingen moet vervangen. Het kan ook zijn dat jouw thermostatische radiatorkraan verkeerd haaks moet staan. Deze uitvoeringen zijn ook te vinden in de webshop van Sanitairkamer.nl. Wil je meer informatie over een radiatorkraan? Of wil je advies over een aantal merken, zoals Plieger? Neem dan contact met ons op.

Merken radiatorkranen

Sanitairkamer heeft verschillende merken in het assortiment Door ons ruime aanbod aan verschillende merken kunnen we iedereen een geschikte radiatorkraan aanbieden. We hebben onder andere de merken Jaga, Plieger, Kermi, Vasco en Wiesbaden in ons assortiment. Dit zijn allemaal top merken. Met deze merken weten we zeker dat we je de beste garantie kunnen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een haakse kraan, een Plieger thermostatische radiatorkraan van 15 mm of een radiatorkraan met voetventiel. We houden de prijs laag en tussen één van onze merken ga je zeker vinden waar je naar op zoek bent.

Plieger thermostatische radiatorkraan

Bij Sanitairkamer hebben we een ruim assortiment aan radiatorkranen en thermostaatkranen. Eén van onze top merken is Plieger. Plieger is een groot landelijk merk. Ze zitten al jaren in de sanitair- en verwarmingsbranche. De Plieger radiatorkranen en Plieger thermostatische radiatorkranen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Ze zijn te vinden in verschillende maten en designs. Zo kun jij je niet storen aan aan de look van je nieuwe radiatorkraan.

Onze garantie

Als radiatorkranen niet naar behoren werken, kan dit erg vervelend zijn. Ze reageren minder snel op de temperatuur wisselingen of laten niet genoeg water door. Er zijn zelfs gevallen dat de thermostaat kraan helemaal niet meer werkt. In deze gevallen is het fijn als je terug kunt vallen op de garantie. Bij Sanitairkamer hebben al onze radiatorkranen minimaal 2 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je haakse kraan goed is. Maar we zorgen ook voor een goede service bij een defect. Wil je meer weten? Check dan de algemene voorwaarden.

Service van Sanitairkamer.nl

Bij Sanitairkamer.nl kun je altijd de beste advies verwachten. We zijn al jaren experts in de sanitairbranche. Hierdoor kunnen we je goed adviseren over je radiatorkraan of thermostaat kraan. We kunnen ook helpen bij de accessoires. Ben je op zoek naar een naar een rechte aansluitset of een haakse aansluitset. Wees dus niet bang om contact met ons op te nemen. Of je nu advies nodig hebt over welke kraan past in jouw situatie. Ook als je twijfelt tussen onze merken. De experts van Sanitairkamer.nl kunnen je ook altijd helpen.

In onze showroom van ruim 800 vierkante meter kan je terecht voor advies of inspiratie. Een van onze experts kan je helpen met het maken van een 3D-tekening. Zo kunnen we samen de perfecte samenstelling maken. Een afspraak met één van onze experts is zo gemaakt.

Ben je op zoek naar iets anders? Of wil je naast een radiatorkraan ook nog een complete douchecabine? Bekijk dan ook onze andere producten in de webshop. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan sanitair artikelen. Je vindt er wastafels, radiatoren, waskommen en meer.